22 Tips die je leven een stuk aangenamer maken

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? 22 tips die het dagelijks leven een stuk prettiger maken.

1.
Als je online zoekt naar vliegtickets, zorg er dan voor dat je je cache leegt. Reismaatschappijen gooien de prijs namelijk omhoog als ze zien dat je hun site vaker bezoekt.

2.
Als je niet 110% zeker weet dat ze ja gaat zeggen, dan is het nog veel te vroeg om een aanzoek te doen.

3.
Sta je op het punt om over te geven, neurie dan wat. Het is namelijk bijna onmogelijk om te spugen tijdens het neuriën.

4.
Liegen en ermee wegkomen? Vertel dan naast de leugen iets vervelends over jezelf. Als het verhaal jou afschildert als een idioot zullen mensen niet aan je verhaal twijfelen.

5.
Vraag nooit aan iemand hoe het gaat met zijn of haar sollicitatie. Zolang je niks hoort kun je er vanuit gaan dat het slecht nieuws is.

6.
Ben je super moe en heb je het gevoel dat je tijdens die belangrijke vergadering, college of ontmoeting met je schoonouders in slaap gaat vallen? Houd je adem in. Dit zorgt ervoor dat je bloed harder door je lichaam gepompt wordt en geeft je een wakkerder gevoel.

7.
Genoeg van al die commercials en trailers op DVD’s en Blu-Rays? Pak de afstandsbediening. Druk op stop en vervolgens twee keer op play en de film begint direct.

8.
De beste service genieten bij winkels en restaurants? Draag een t-shirt met het Yelp of Iens logo en het komt helemaal goed.

9.
Niet vergeten. Een HR-afdeling is er om het bedrijf te helpen, niet jou.

10.
Zorg er tijdens je evaluatiegesprek altijd voor dat je positief bent, hoe oninteressant je je baan ook vindt. Zo houd je zelf de keuze en leg je hem niet bij je baas neer.

11.
Als je iets de volgende ochtend niet mag vergeten, leg het dan op je schoenen.

12.
Schrijf groot GLAS of BREEKBAAR op je bagage en ze zullen er tien keer minder hard mee gooien op de luchthaven.

13.
Als je nog een oude telefoon hebt, leg deze dan met een volle batterijlading in je dashboardkastje. Alle telefoons kunnen het alarmnummer bellen, zelfs zonder simkaart.

14.
Als een vrouw haar hart bij je lucht, doet ze dit meestal omdat ze wat medeleven wilt, niet omdat ze van je verwacht dat je met een oplossing komt.

15.
Als je een rijbewijs vindt, gooi deze dan in een PostNL-brievenbus en hij komt automatisch weer terecht bij z’n eigenaar.

16.
Lees altijd de gemiddeld beoordeelde reviews. Deze laten namelijk zowel de voor als de nadelen zien.

17.
Als je het vermoeden hebt dat je vriendin vreemdgaat, stuur haar dan bloemen op d’r werk. Neemt ze ze niet mee naar huis en hoor je er ook niks over, dan is de kans groot dat je gelijk hebt.

18.
Als er vuur ontstaat in je oven, zet deze dan uit en sluit de deur en de vlam dooft vanzelf. Deze regel gaat ook op als de vlam in de pan schiet. Dan uiteraard alleen met de deksel.

19.
In Europa zijn vliegmaatschappijen verplicht reizigers eten en drinken aan te bieden als een vlucht meer dan twee uur vertraging heeft. Je hoeft het alleen maar te vragen.

20.
Splinter in je vinger? Spuit er een druppel lijm op en laat deze drogen. Trek de lijm van je huid en negen van de tien keer zal het de uitstekende splinter meetrekken.

21.
De C-knop op een calculator reset het apparaat. De CE-knop wist alleen je laatste handeling.

22.
Vertel pas dat je nog garantie op je auto hebt nadat deze gerepareerd is. Als er geen garantie op zit willen ze namelijk zoveel mogelijk repareren, terwijl als het onder de garantie valt het tegenovergestelde het geval is aangezien er niks valt te verdienen.