Al Pacino is terug in laatste seizoen van ‘Hunters’

Spoiler alert: kijk eerst even het eerste seizoen van Prime Video’s Hunters voordat je de rest leest.

Entertainment
De best scorende series van Prime video
Door Lisanne Meeder
Entertainment
Heat – De perfecte balans tussen stijl en r...
Door Jorrit Niels

Het tweede seizoen van Amazon Prime Video’s thrillerserie Hunters is ook direct het laatste seizoen. Hij start op 13 januari en biedt eindelijk antwoorden na de enorme cliffhangers van het eerste seizoen.

We werden namelijk achtergelaten met veel onbeantwoorde vragen over de hoofdpersoon Meyer Offerman (Al Pacino) en zijn verontrustende waarheid. Tegen het einde van het eerste seizoen onthulde de show over nazi-jagers ook dat nazi-leider Adolf Hitler nog leefde en ondergedoken zat met zijn vrouw Eva Braun.

Voor wie het was vergeten: Hunters seizoen één was een vaak niet heel subtiel, maar vermakelijk Tarantino-esque epos met wat pijnlijke parallellen richting het heden. Pacino’s rol is die van Nazi-jager Meyer Offerman. De eerste keer dat we Al Pacino in een reguliere tv-serie zagen. Hij leidt een groep Nazi-jagers in 70’s New York, die ontdekken dat er talloze voormalige Nazi’s in de VS leven, klaar om een Vierde Rijk te starten.

Op basis van de teaser van seizoen twee kunnen we aannemen dat er geen gebrek zal zijn aan dramatische wendingen en over the top actiescènes.

Nadat een ongeluk hun plannen in Europa in de war heeft gestuurd, moeten de Hunters opnieuw samenwerken om Adolf Hitler op te sporen, die zich in Zuid-Amerika schuilhoudt. Zoals te zien is in de trailer, komt de groep op Nazi’s jagende huurmoordenaars samen omdat ‘het kwaad zich niet terugtrekt, dus waarom zouden wij?’ Bovendien toont de trailer de eerste blik op cult-acteur Udo Kier als Hitler.

De tweede aflevering brengt Al Pacino terug, die terugkeert voor het beloofde epische einde naast Jennifer Jason Leigh en reguliere castleden Logan Lerman, Lena Olin, Josh Radnor, Kate Mulvany en Greg Austin.

Entertainment
De best scorende series van Prime video
Door Lisanne Meeder
Entertainment
Heat – De perfecte balans tussen stijl en r...
Door Jorrit Niels