Verrek, is er nog een Hadid-zus?

Bella en Gigi kennen we. Maar wie is Alana Hadid?

Alana Hadid is de 38-jarige halfzus van de bekende modellen Gigi en Bella. Ze delen dezelfde vader, Mohamed Hadid, maar hebben een andere moeder. 

Voordat Mohamed Hadid met de Nederlandse Yolanda van den Herik uit Papendrecht trouwde, was hij gehuwd met met Mary Butler. Uit dat huwelijk komt dochter Alana voort.

Bella (26) en Gigi (28) zijn vertrouwde gezichten op de catwalk, maar halfzus Alana zagen we tot nog toe niet paraderen bij een modeshow. Daar kwam verandering in tijdens de afgelopen Copenhagen Fashion Week, waar merken hun collecties voor volgend voorjaar presenteerden.

Alana opende de show van Saks Potts. Saks Potts is het merk van de Deense ontwerpers Barbara Potts en Cathrine Saks. 

Ze droeg een blauwe rok met pailletten over een spijkerbroek, met daarboven een caramelkleurig leren jasje. Aan de voetjes zagen we zilveren teenslippers. Het was in alle eerlijkheid niet de charmantste outfit die we in Kopenhagen voorbij zagen komen. En dan regende het ook nog tijdens de show aan de waterkant.

Op haar instagrampagina (nickname: Lanzy Bear) blikt Alana trots terug op haar debuut: ‘Core memory made in Denmark with Saks Potts. My first runway!’ 

Na haar optreden voor Saks Pott liep Alana ook nog een show voor het merk Munthe. Hierin toonde ze twee looks; een lange transparante jurk met zilveren bladeren en een leren mini-jurk. Vooral die mini-jurk kon zeer bekoren.

Ook over deze show was ze lyrisch op haar Instagrampagina: ‘A Runway to Remember