4 beste 0,0 biertjes voor op het terras

Als de zon schijnt, kun je deze biertjes blijven drinken. En vervolgens toch gewoon vanaf het strand naar huis rijden met de auto.

birra moretti

Leffe Blond

Leffe Blond 0.0% is het eerste abdijbier dat zonder alcohol is gebrouwen. Desondanks weet deze blonde Leffe dicht bij de authentieke smaak van de oorspronkelijke Leffe Blond te blijven. De smaak is zoet en moutig met een licht bittertje.

Prijs: €1,39 (33cl)

Birra Moretti

birra moretti

Birra Moretti is relatief nieuw in Nederland, maar wordt al sinds 1859 ambachtelijk gebrouwen in het Italiaanse Udine. Birra Moretti Zero heeft dezelfde subtiel-bittere smaak als het alcoholische origineel, dat eigenlijk ook pas kort in Nederland verkrijgbaar is.

Prijs: €5,99 (sixpack 33cl)

Hoegaarden 

Witbier met een mooie kleur en een iets zoetere smaak dan het origineel. Misschien voor sommigen te zoet, maar dan kun je er altijd nog een citroentje in parkeren.

Prijs: €6,48 (sixpack 33cl)

Guinness Draught

Alcoholvrije variant van het klassieke Ierse stoutbier. De smaak van dit robijnrode, bijna zwarte bier is zacht met verwijzingen naar chocola en koffie. Met een romige smaak, net zo romig als de volumineuze schuimkraag. Wellicht een tandje wateriger dan het origineel.

Prijs: €1,99 (44cl)