Een likje Keys op de kaken

Na Brad Pitt en Jared Leto komt ook zangeres Alicia Keys met een huidverzorgingslijn. Keys Soulcare is genderneutraal en – ook wel eens fijn – betaalbaar.

Onderhoud
Lekker retro onder de douche
Door Redactie
Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie

Keys Soulcare is ontwikkeld door artiest, producer en auteur Alicia Keys. Het hele assortiment heeft Keys samen met dermatologe Dr. Renée Snyder samengesteld.

De lijn is gebaseerd op Keys eigen verzorging voor lichaam, geest en –jawel – ziel. Denk bij dat laatste aan mantra’s op de verpakkingen en een rustgevende kaars. Niks ingewikkelds dus.

In de producten worden old school natuurlijke ingrediënten zoals Manuka-honing gecombineerd met moderne werkstoffen zoals hyaluronzuur, ceramiden en bakuchiol. De effectieve, maar toch milde formules zijn geschikt voor alle huidtypes, zijn genderfree, inclusief en dierproefvrij.

Toppers

Eén van de toppers uit de lijn is de Skin Transformation Cream (€32), die ook de mannenhuid hydrateert, verzorgt en voedt. Lekker om je dag mee te beginnen.

Nog zo’n bestseller is het Promise Serum (€28), een krachtbom die helpt vocht in de huid vast te houden en dofheid aanpakt.

Wat je zielenheil betreft: de Sage & Oat Milk candle bevat salie en havermelk en zou een kalmerende werking hebben op lichaam en geest (€40).

Keys Soulcare is beschikbaar bij geselecteerde Douglas winkels, Douglas.nl en Keyssoulcare.com.

Wereldster

Alicia Keys, echte naam Alicia J. Augello-Cook, werd geboren in 1981 in New York. Ze scoort al decennialang wereldwijd hits. In Nederland is ze vooral bekend van deze knaller met JAY-Z uit 2009 en Girl on Fire uit 2012. Meer info over de lijnen van Brad Pitt en Jared Leto vind je hier en hier.

Onderhoud
Lekker retro onder de douche
Door Redactie
Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie