Het wel heel bijzondere record van Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger Sally Field Joanna Cassidy

Sommige mensen hebben zoveel bereikt, dat ze niet eens op de hoogte zijn van alle records die ze bezitten. Dat geldt bijvoorbeeld voor zevenvoudig Mister Olympia Arnold Schwarzenegger.

De bijna 76-jarige Hollywoodlegende was te gast bij de Amerikaanse talkshow Jimmy Kimmel Live. De presentator van dienst confronteerde Schwarzenegger met een wel heel bijzondere titel; de voormalige Terminator is namelijk kampioen in “punching more animals than any other actor”.

Om die bewering te ondersteunen toonde Kimmel een galerij aan filmfragmenten waarin Schwarzenegger het opneemt tegen een lid van het dierenrijk. Die fragmenten kwamen uit films als Hercules in New York, Conan the Destroyer en True Lies. In die films krijgt een scala aan dieren (beren, kamelen, honden, rendieren…) er van langs.

Arnold Schwarzenegger was er snel bij om te vermelden dat geen enkel dier daadwerkelijk geschaad is tijdens de opnames. “It’s important to know that we never actually touch a real animal; it’s always fake or a CGI animal.”

Schwarzenegger staat dan ook bekend als een groot dierenliefhebber – zijn huis geldt als een asiel voor een leger aan geadopteerde viervoeters, waaronder honden, een paard, een varken en een ezel genaamd Lulu.

Het paard Whiskey en de ezel Lulu hebben zelf inmiddels ook enige faam verworven. Schwarzenegger mag graag foto’s van de dieren delen op zijn instagrampagina, of filmpjes op andere platforms.

https://www.youtube.com/watch?v=3k1RWbvOKlA