A$AP Rocky heeft een nieuw bijbaantje

Over de rapper hoef je je geen zorgen te maken. Hij heeft er een fijne klus bij.

A$AP Rocky is niet alleen een uiterst succesvolle zanger en rapper, hij is ook één van de grootste mannelijke stijliconen op dit moment. Nu wordt iedereen die twee keer op de Amerikaanse televisie is geweest een stijlicoon genoemd, maar A$AP Rocky heeft er echt gevoel voor.

Of wellicht net wat meer accuraat: hij heeft een goede neus bij het uitkiezen van zijn stylisten. Hoe het ook zij: zijn persoonlijke stijl – van strak gesneden pakken tot creatief met nagellak – is wereldwijd toonaangevend.

Gucci Guilty

Hij heeft er een nieuwe klus bij: hij is model in de campagne voor de Gucci Guilty-geuren. Deze campagne is een ‘ode aan zelfacceptatie, vriendschap en liefde in al zijn vormen’, zo meldt het persbericht. Naast A$AP Rocky figureren ook Golden Globe- en Emmy Award-winnende actrice Julia Garner en de voor een Oscar genomineerde acteur, regisseur en producer Elliot Page. De campagne is geschoten door Glen Luchford. Hieronder zie je een aantal van de beelden:

Over de geuren: Gucci Guilty Eau de Toilette Pour Homme bevat onder meer oranjebloesem, patchoeli, Italiaanse citroen en peper. Gucci Guilty Eau de Parfum Pour Homme is een herinterpretatie van de originele geur met chilipeper en frisse rozen.

Doorbraak

Geboren is A$AP Rocky als Rakim Nakache Mayers in New York in 1988. In 2007 werd hij lid van het hiphopcollectief A$AP Mob. De doorbraak kwam in 2013 met zijn tweede album Long.Live.A$AP. Dit album kwam binnen op de eerste plaats in de Billboard 200. In 2015 kwam zijn derde album, At.Long.Last.A$AP, uit dat opnieuw de eerste plaats van de hitparade bereikte.

Niet alleen rozengeur

In 2019 werd hij gearresteerd voor mishandeling in Stockholm na een ruzie op straat waarbij Mayers en drie (!) personen van zijn entourage betrokken waren. Heel stoer dus niet bepaald. Hij werd uiteindelijk samen met de twee personen uit zijn entourage veroordeeld tot twee jaar voorwaardelijk en moest een schadevergoeding betalen aan het slachtoffer.

Rihanna

A$AP Rocky zat ook op amoureus vlak niet stil: hij had affaires met onder meer model en onderneemster Kendall Jenner, ja, die uit de K-familie, rapster Izzy Azalea, model Chanel Iman en Rita Ora. Sinds 2019 is hij verloofd met Rihanna. Samen hebben ze een kind, de tweede is op komst.