Dit geeft Ben Affleck uit aan sneakers

De Amerikaanse acteur heeft afscheid genomen van zijn degelijk-bruine Kenneth Cole-stappers. De echtgenoot van Jennifer Lopez loopt er tegenwoord hipper dan hip bij.

ben affleck travis scott fragment air jordan

Ben Affleck liep vrijwel zijn hele volwassen leven op bruine schoenen, meestal van degelijk-Amerikaanse makelij, zoals Kenneth Cole.

Het hernieuwde huwelijk met Jennifer Lopez heeft hem blijkbaar op een sportiever pad gebracht, want nu treffen we hem ineens op sneakers, en niet de minste. 

Afgelopen weekend bezocht de acteur een feestwinkel om in te slaan voor het Halloween-feest van aanstaande maandag. Affleck verliet de winkel met een stoet kinderen in zijn kielzog die een verzameling goed gevulde tassen mee troonden.

De vijftigjarige Affleck droeg zijn vaste outfit van jeans, T-shirt en worker-hemd. Het spannendste bewaarde hij voor zijn voeten. Affleck droeg Nike X Fragment X Travis Scott Air Jordan 1 Low sneakers.

Travis Scott Nike Fragment Air Jordan Low 1

Die sneakers zijn een samenwerking van Nike met rapper Travis Scott en Fragment Design, het Japanse merk van Hiroshi Fujiwara, de überhippe ontwerper van vanalles en nog wat. Het opvallendst aan de sneakers zijn de omgekeerde swoosh aan de buitenkant; de binnenkant heeft een reguliere swoosh.

Deze Nike-sneakers zijn een gewild object. Op de resale-markt worden hier flinke bedragen voor betaald (de laatste stand bij StockX: boven de 1.500 euro).

Eerder al, medio augustus, werd Affleck gefotografeerd in Cactus Jack X Dior B713 sneakers Cactus Jack is het platenlabel van Travis Scott; met Nike is er ook een samenwerking op kledinggebied..

Ben Affleck Dior sneaker

Ook toen bestond de garderobe van de Amerikaanse acteur uit een spijkerbroek en een T-shirt. Affleck was die dag met zijn Chevrolet Suburban de landingsbaan opgereden om de kinderen af te zetten bij een privé-vliegtuig – as you do.

De mokkabruine Cactus Jack X Dior B713 sneakers van Affleck zijn met de hand genummerd en komen in gelimiteerde oplage. Bij Dior kun je ze hier in een winkelmandje mikken. Reken wel op een afschrijving van 1.200 euro. Voor slechts duizend euro meer ben je de eigenaar van een beige versie met pythonleer.

Aan het T-shirt dat Affleck op het vliegveld draagt, zien we zijn afkomst terug. Affleck groeide op in de buurt van Boston (Goodwill Hunting speelt zich niet voor niets af in die stad) en Bridge 9 is een punk-platenlabel uit die stad.

De sandalen van J-Lo

Afflecks echtgenote Jennifer Lopez wil niet onder doen voor haar man, maar wijkt wel uit naar Adidas. Althans, naar de collectie die Adidas in samenwerking met Gucci heeft gecreëerd. Tijdens een uitje naar Malibu met het gezin droeg ze rode slippers onder een witte jurk, met een boodschappentas van – zo te zien – Dior.

Jennifer Lopez Adidas Gucci sandal

De Adidas X Gucci collectie is behoorlijk uitgebreid, maar hier kun jij ook zulke rode slippers bestellen. Ze zijn er in meerdere kleuren, zelfs in het roze, en ook voor de mannenvoetjes. Prijs voor de mannen- en vrouwensandaal is gelijk: 520 euro.