Dit zijn de mooiste geuren voor jou

Verkozen door een vakjury, dus met kennis geselecteerd. En ja, Tom Ford duikt ook op.

Onderhoud
Lekker retro onder de douche
Door Redactie
Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie

Jaarlijks worden door een jury, bestaande uit tien gelauwerde beauty & grooming journalisten, waaronder ook ModMod’s Coen Wulms, de beste producten van dat betreffende jaar verkozen.

Eén van de categorieën bij de Dutch Beauty Awards is Herengeuren Exclusief. Onderstaande drie parfums vielen in de prijzen. Dus kwaliteit gegarandeerd. Wellicht goed om te onthouden in verband met de ras naderende vaderdag? Just sayin’.

We beginnen met brons en werken door naar goud.  

Derde prijs: Burberry Hero eau de parfum & eau de toilette

Dit zegt de jury over deze geur: “Helden: daar kunnen we er niet genoeg van hebben in deze grimmige tijden. Hero duikt dan ook in tweevoud op bij Burberry: als eau de parfum en als eau de toilette. Brons gaat naar dit heldhaftige duo. Vooral hulde voor de EdP-versie. Een meeslepende geur dankzij dennennaalden, wierook en cedernoten. De parfumeur achter dit vegan heldenepos is Aurélien Guichard – één van de gewildste en productiefste parfumeurs van het moment.”

Tweede prijs: Yves Saint Laurent / Myslf

Motivatie van de jury: “Zilver is voor een geur waarmee een zeer gewaardeerd Frans mode- & parfumhuis de jongere man wil aanspreken. Daartoe worden bloemen ingezet, net als houtakkoorden en patchoeli. Dat alles in een strakke, zwartgelakte fles die – très vert et très sympathique – hervulbaar is. Ongebreideld jezelf zijn met Myslf van Yves Saint Laurent. Een gebotteld tijdsdocument voor de generatie Z.”

And the winner is… Tom Ford / Myrrhe Mystère

Het commentaar van de jury: “Het goud in de categorie Herengeuren Exclusief gaat naar Myrrhe Mystère van Tom Ford. Een geur als een hoogmis. En dat is te danken aan de stevige dosis mirre, een ingrediënt dat in combinatie met wierook veelvuldig in religieuze diensten wordt gebruikt. Deze zalige, zondagse geurbom is aanwezig, sensueel, troostend en een tikje mysterieus. Een nieuwe klassieker.”

Over de Dutch Beauty Award

De Dutch Beauty Award is de enige Nederlandse beautyprijs die wordt uitgereikt door een in cosmetica gespecialiseerde vakjury. Deze Experts of Beauty zijn gerenommeerde beautyjournalisten, beautybloggers en beautyvloggers. De betrokken juryleden bij deze editie zijn Amanda Rijff, Caroline Schuller tot Peursum, Claudia Koopman, Coen Wulms, Georgette Koning, Inge Hanssen, Carlijn Biesemaat, Maartje van Engelen, Sylvia Platjouw en Tine Lafaire (juryvoorzitter).

Onderhoud
Lekker retro onder de douche
Door Redactie
Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie