De 4 beste regenjassen voor deze regenachtige week

Wie Weeronline bijhoudt alsof het de bijbel is, weet dat er deze week alleen maar regen op het menu staat. De beste oplossing is natuurlijk de uitvlucht die de pandemie ons heeft geboden: thuiswerken. Wie tóch naar kantoor moet, kan dat maar beter in stijl doen. Bescherm jezelf tegen al die nattigheid met een van deze regenjassen:

1. Stutterheim

Die Zweden weten net zo goed als wij Nederlanders hoe ze moeten omgaan met slecht weer. Daarom is het Zweedse merk Stutterheim uitgegroeid tot een heuse regenjasmagnaat, en met recht. Je weet: goed donkerblauw staat altijd, kan altijd en is er voor alles en iedereen.
Stutterheim € 225

2. Aspesi

ASPESI Cotton-Canvas Trench Coat
Voor de man die zich van top tot teen wil beschermen is deze oversized regenjas een perfecte uitkomst. De camelkleur houdt het klassiek á la Alain Delon.
Aspesi via MR PORTER € 585

3. Prada

Prada Re-Nylon raincoat 1
Prada’s Re-Nylon-lijn is een collectie vol met (de naam zegt het al) gerecyclede nylon producten. Wat zo fijn is aan nylon, naast dat het er cool en flashy uitziet, is de waterbestendigheid. Logisch dat ze er bij Prada al sinds de jaren negentig een handelsmerk van hebben gemaakt.
Prada € 1.980

4. Rains

Het Nederlandse Rains weet wat wij willen wanneer we we weer willen trotseren (negen w’s achter elkaar!). Een anorak is perfect daarvoor, want: slaat niet open tijdens het fietsen, heeft een praktische buidel voor de telefoon én is zo licht dat ‘ie makkelijk op te vouwen is in de tas.
Rains € 200