Dit zijn de beste verzorgingsproducten voor mannen

Een groep journalisten en bloggers die álles weten van verzorging kiezen elk jaar de beste introducties. Dit zijn de prijswinnaars dit jaar…

Onderhoud
Lekker retro onder de douche
Door Redactie
Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie

Dutch Beauty Award is de naam van de prijs waarmee een selecte groep journalisten, redacteuren, vloggers en bloggers de beste producten bekronen. Er zijn een groot aantal categorieën – bijna dertig! Eén ervan is Herenverzorging. En dit is de top drie in dit segment.

En zoals dat hoort bij een prijsuitreiking beginnen we bij nummer drie en werken we toe naar – laat Dotan maar roffelen op de trom – naar nummer één.

Brons gaat naar… Activating Scalp Treatment van Balmain Homme

Er zijn weinig zaken waar een man onrustiger van wordt dan een uitdunnende haardos, stelt de jury. ‘Daar speelt dit product handig op in door de omstandigheden voor haargroei te optimaliseren én de aanwezige bos nét wat dikker te laten lijken’. Bonus: of je nu kiest voor ‘kort gedekt’ of weelderig à la Jason Momoa: álle haren gaan lekker ruiken van dit product (€75).

Zilver gaat naar… Gillette Labs with Exfoliating Bar van Gillette

Vernieuwing op de vierkante millimeter is de core business van Gillette, zie ook hier. Dat heeft geleid tot een strip die dode huidcellen verwijdert nog vóór de scheerkop de huid raakt. Jury: ‘Behoorlijk aan de prijs (vanaf €20), maar het scheerresultaat is écht gladder dan ooit. Lof ook voor de begeleidende lijn scheerproducten.’ Opmerking: een technische studie is vereist om de travel case open te krijgen.

Goud is voor… de Essential Kit van HMN skincare

De kit bestaat uit een drietal producten waarmee je als moderne man je huid adequaat en zonder poespas kan verzorgen. De HMN Skincare lijn (€98) is biologisch, vegan, aantrekkelijk vormgegeven én vriendelijk geprijsd. Opmerking van de jury: ‘nieuwe initiatieven op het gebied van mannenhuidverzorging moeten beloond worden – zeker als ze uit eigen land komen.’ Hear, hear!

Volgende keer: de beste geuren voor mannen en de bekroonde genderfree parfums.

Onderhoud
Lekker retro onder de douche
Door Redactie
Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie