Dit zijn de bazen van Amsterdam 

De bekende BOSS Store aan de Amsterdamse Leidsestraat (op de hoek met de Herengracht) heeft een fraaie renovatie ondergaan. De bijna 800 vierkante meter grote winkel is waanzinnig ingericht; een geweldig decor voor de nieuwe najaarscollectie.

De heropening van de BOSS Store was reden voor een feestje. Tout bekend Nederland had de weg gevonden naar de Leidsestraat. Over de zwarte loper schreden beroemdheden als Anna Drijver, Elise Schaap, Romee Strijd, Rose Bertram en Sofyan Amrabat, allen van top tot teen gekleed in BOSS.

Tijdens het evenement draaiden DJ’s IMANI, Claire Lyons en Dave Nunes, gevolgd door een optreden van Frenna. Gasten werden getrakteerd op Nederlands geïnspireerde cocktails en de hapjes werden gecreëerd door Joris Bijdendijk.

De rol van Joris Bijdendijk was op deze avond geen toevallige. De sterrenchef van het Amsterdamse restaurant RIJKS is een van de zes lokale leiders waar BOSS portretten van heeft laten maken. Alle zes hebben ze een speciale band met Amsterdam.

Het resultaat van dit initiatief, BOSSes of Amsterdam genoemd, is te zien in speciale etalages en op schermen in de winkel. 

De groep van zes bestaat verder uit schaatser Jutta Leerdam, rapper Frenna, model Gia Bab, voetballer Jurriën Timber en influencer Anna Nooshin. BOSS beoogt met deze portretten de slogan van het merk tot leven te wekken: BOSSes aren’t born, they’re made.

Voel jij je ook een Boss, dan is dit jouw wintermantel.

Het BOSSes of Amsterdam-project wil deze lokale helden een platform bieden om hun verhaal te vertellen. Met de BOSS-looks waarin ze zijn gefotografeerd moeten ze inspiratie bieden aan klanten. De winkel, her-designed tot een waar modemekka, biedt die inspiratie nu ook.

De BOSS Store aan de Leidsestraat 1-3 is ontworpen door architect Mona William. In de winkel tref je BOSS dameskleding, BOSS herenkleding en BOSS Kids.