Een geheime cocktailbar in Amsterdam

Maar wij hebben de code die jou hier naar binnen loodst.

supper intimate cocktail

De legendarische Amsterdamse Supperclub vierde afgelopen najaar het dertigjarig bestaan met de opening van een boetiekhotel én een nieuwe naam. Er was al een kledinglijn onder de naam SUPPER, en die naam is nu overal doorgevoerd, bijvoorbeeld in SUPPER Hotel, maar ook in SUPPER Intimate. 

SUPPER Intimate is de nieuw cocktailbar in de lobby van het SUPPER Hotel, gelegen aan Singel 462 in Amsterdam. SUPPER Intimate is geen gewone bar, maar een secret cocktailbar. Het is – letterlijk – een hidden gem in het hart van onze hoofdstad.

Hier kom je alleen binnen met een speciale code. Die code kun je aanvragen (via Whatsapp, e-mail of Instagram), waarna je met de code een reservering kunt maken via de website.

Door dat entrée-beleid is SUPPER Intimate ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een bruisende bar, maar niet een nachtclub willen induiken – dus voor de liefhebbers van een goeie vibe in een intieme setting.

Zelf een klassieke cocktail maken? Dat kan natuurlijk ook – hier vind je de recepten.

Je kunt SUPPER Intimate bezoeken voor de intimiteit, maar op zich is de menukaart ook een prima reden. Die is namelijk klassiek én origineel, dus met bekende cocktails, maar ook met veel eigen signature cocktails.

ModMod signaleert op de kaart acht mixtapes (classic cocktails met een twist) en acht door de Intimate-bartenders bedacht OG’s.

supper intimate cocktail

Elke cocktail wordt geserveerd met een bijpassende bite die de smaken bijeen laat komen (denk oesters, kreeft-taco’s, Wagyu dim sum…). De bartenders van Intimate vertellen met alle liefde het verhaal achter de smaken – terwijl jij in alle rust een slokje neemt.

SUPPER Intimate,  Singel 462, Amsterdam. Geopend van donderdag tot en met maandag (maar let op: eerst een code aanvragen).