De lekkerste cocktails van Den Haag

Het is Cocktailweek in Den Haag. Voor elke dag selecteren wij bij ModMod een knappe Haagse cocktailbar voor jou.

Capriole Cafe den haag

Dinsdag >> Bricks “Hooch and Brew”

Een restaurant en cocktailbar ineen. Chef Robert Lobenstein bereidt in restaurant Van de Leur een verrassingsgerecht; de bartenders van Bricks “Hooch and Brew” – in 2019 nog uitgeroepen tot beste nieuwe cocktailbar van Nederland – zorgen voor de liquid spirit.

Adres Prinsestraat 5a, Den Haag

Woensdag >> La Mian

Je midweekse werkdip ga je tegen bij La Mian, waar je terecht kunt voor Chinese street food-gerechten. De unieke, seizoensgebonden cocktails worden bereid met Aziatische ingrediënten – een ideaal aperitief om de smaakpapillen te stimuleren.

Adres Nobelstraat 11B, Den Haag

Donderdag >> Ultramarijn Wonderbar

In het voormalige ABN Amro-gebouw in het centrum van Den Haag vind je de twee verdiepingen tellende Ultramarijn Wonderbar. De kapitein verwelkomt je boven- of benedendeks om te nippen aan je cocktail. Denk aan een gezellige gastropub gedrenkt in donkere verlichting, eindeloze golven van muziek, een glinsterende ambiance en mixologen die schijnbaar nooit stoppen met bewegen

Adres Kneuterdijk 8, Den Haag

Liever naar Amsterdam? Hier vind je de beste cocktailbars van onze hoofdstad.

Vrijdag >> Mingle Mush

Mingle Mush is de eerste foodhal van Den Haag, net naast het Centraal Station. De hal heeft vijftien verschillende foodstands en een gigantische bar. Hier hou je het een vrijdagavond prima vol. Bij goed weer geniet van je de herfstzon met uitzicht op de Anna van Bueren fontein.

Adres Anna van Buerenplein 712, Den Haag

Zaterdag >> Bonobo

Als je naast je drankje ook nog wilt lachen, ga dan naar een van de Bonobo comedy nights. Elke drie weken betreden hier ervaren én beginnende komieken het podium. Op de menukaart van Bonobo vind je de cocktailklassiekers en betaalbare bites.

Adres Raamstraat 15, Den Haag

Zondagmiddag >> Capriole Café

Bij Capriole branden ze hun eigen single origin koffie. Daarnaast schudden ze verrassende cocktails op basis van koffie uit hun mouw. Want ja, ook de lunch is een mooi moment voor een cocktail. Op een plekje in de Binckhorst is dit een verstopte oase in de Hofstad.

Adres Fokkerkade 18, Den Haag