21 controversiële fitness topics verklaart in 13 minuten

YouTubers Jeff Nippard en Dr. Layne Norton bundelen in de onderstaande video hun krachten om 21 controversiële fitness topics te verklaren.

Jeff Nippard

YouTuber’s, bodybuilders, powerlifters en research-nerds Jeff Nippard en Dr. Layne Norton bundelen in de onderstaande video hun krachten om 21 controversiële fitnessonderwerpen te verklaren.

Het duo schijnt hun licht op de onderwerpen door ze als overrated of underrated te bestempelen. Beiden krijgen per onderwerp 15 seconden de tijd om hun waardeoordeel uitleg te geven. De 21 onderwerpen zijn opgedeeld in vier categorieën: training, voeding, supplementen en hot fitness topics.

Korte, hapklare brokken informatie dus, maar wel met een waardevolle inhoud. Beide heren weten namelijk van de hoed en de rand en baseren hun antwoorden op jarenlange ervaring en wetenschappelijke kennis.

Benieuwd of ijsbaden nuttig zijn voor spierherstel? Of creatine een waardevol supplement is? Of detoxen nuttig is? En of fasted cardio zin heeft? Je krijgt alle antwoorden in de onderstaande video.