De dandy kan nu ook naar Zeeland

Naar Zeeland ga je niet meer alleen voor de sterrenrestaurants, maar nu ook voor deze kledingwinkel.

Dutch Dandies

Zeeland is de Nederlandse provincie met het hoogste aantal Michelinsterren per hoofd van de bevolking. In de provincie aan de kust zijn er op dit moment twaalf Michelinsterren verdeeld over acht restaurants. 

Vijf van die acht restaurants liggen in Zeeuws Vlaanderen, wat te maken kan hebben met de nabijheid van de Belgische grens – de Belg is culinair tenslotte gecultiveerder dan de Nederlander.

In het vestingstadje Sluis, een paar winderige kilometers onder Knokke maar nog wel op Nederlands grondgebied, kon je altijd al lekker eten (Sergio Herman had hier zijn driesterrenzaak Oud-Sluis). Maar nu kan ook je garderobe er aan z’n gerief komen.

De winkelketen Only for Men heeft in Sluis een oud bankkantoor omgetoverd tot een kledingwinkel van maar liefst 900 vierkante meter, inclusief inpandig atelier waar je kleding zonodig kunt laten vermaken. En er is plek om de innerlijke mens te versterken, wat tegenwoordig vast onderdeel is van de zogeheten winkel-experience.

Het nieuwe pand is het kompas waar toekomstige vestigingen van Only for Men op gaan varen. Maar wat voor de Nederlandse man vooral aantrekkelijk is: in Sluis is er ook een knappe hoek ingericht voor het merk Dutch Dandies. 

Dutch Dandies is nog een vrij jong merk, maar wel een die aan de spreekwoordelijke weg aan het timmeren is met collecties die – in lijn met de missie van ModMod – een extra stapje zetten. Die extra tien procent wordt gegeneerd door de hoge kwaliteit van de stoffen, maar ook door de ontwerpen die een versnelling hoger schakelen – ideaal voor de man die de Dutch Dandy in zichzelf wil laten ontluiken.