Laat je decemberstress wegmasseren 

Word je al moe bij de gedachte aan een Nordmann in huis, laat staan het kerstdiner met je schoonfamilie? Neem een december time-out.

Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie
Onderhoud
Dit kun je doen tegen scheerirritaties
Door Redactie

Tja, het wordt gebracht als de ‘gezelligste tijd van het jaar’, maar voor veel mannen is december een uitputtende maand vol verplichtingen waar ze weinig zin in hebben. Het Conservatorium hotel in Amsterdam komt met twee arrangementen waar je de accu kunt opladen voor je je in het verplichte feestgewoel stort.  

Senang

Het arrangement Element Aroma biedt een vijftig minuten durende massage op basis van aromatherapie. Wat dat is?  Aromatherapie is een samentrekking van de woorden ‘aroma’ en ‘therapie’ en staat voor behandeling met geuren die afkomstig zijn van kruiden, bloemen en andere plantendelen.

In de regel is aromatherapie gericht op ontspanning en het verhogen van het welbevinden via dit gebruik van natuurlijke essenties van planten en bloemen. Kortom: na vijftig minuten Element Aroma lig je senang te zijn op een behandeltafel.  

Naast deze massage krijg je een schaal fruit en een glas champagne én twee uur lang toegang tot het zwembad, de sauna, jacuzzi en hammam in de chique Spa van het hotel. Dit arrangement kost je €175.  

Opkikker

Niet zo van het masseren maar wil je wel gestrekt gaan en kan je huid wel een oppepper gebruiken? Het arrangement Made to Measure biedt een vijftig minuten durende gezichtsbehandeling met aromatherapie. De behandeling komt erop neer dat een hoge, speciaal op jouw huidtype afgestemde, concentratie mineralen en algen wordt losgelaten teneinde je vel in topconditie te krijgen. Ook bij dit arrangement zijn extra’s als een schaal fruit, een glaasje champagne en toegang tot de spa-faciliteiten inbegrepen. De behandeling en twee uur lang toegang tot sauna en hammam kost je €200.

Wil je met een groepje zo’n luxe winterbehandeling ondergaan dan kan dat: er zijn zeven behandelkamers, waaronder een dubbele behandelingssuite.

Bloody Mary

En als je straks het einde van december zonder al te veel kleerscheuren hebt gehaald, dan kun je dat op zondag 1 januari vieren: dan biedt het Conservatorium hotel een nieuwjaarsbrunch (€105) met Bloody Mary’s, oesters, lobster omeletten en een dessert trolley.

Over het hotel:                                  

Het is gelegen in het Museumkwartier, hartje Amsterdam. Het hotel heeft een monumentaal historisch karakter dat is gecombineerd met hedendaags design. Er bevinden zich diverse restaurants, een bar, een lounge en het 1.000 vierkante meter grote Akasha Holistic Wellbeing. Letterlijk om de hoek liggen enkele kroonjuwelen van de stad: het Van Gogh Museum, het Concertgebouw, het Rijksmuseum, het Vondelpark en de P.C. Hooftstraat.

Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie
Onderhoud
Dit kun je doen tegen scheerirritaties
Door Redactie