Ontluik je innerlijke barista

Mooi om naar te kijken, maar nog mooier om mee te werken. Met deze espressomachine haal je de koffiekunst in huis.

Smaak
Marilyn Monroe Joe DiMaggio
De 5 beste lunchcocktails
Door Arno Kantelberg
Smaak
Zo begin je een kunstverzameling volgens...
Door Lisanne Meeder

Mooi om naar te kijken, maar nog mooier om mee te werken. Met deze pompdruk espressomachine haal je de de Italiaans kunst van koffie maken in huis.

De’Longhi presenteert een espressomachine waarvan alleen het ontwerp al de moeite waard is. Deze machine maakt zijn naam (La Specialista Prestigio!) meer dan waar met een roestvrijstalen ontwerp dat doet denken aan de traditionele Italiaanse koffie-machines.

Met de knap ontworpen La Specialista Prestigio ontluik jij thuis je innerlijke barista. Het proces is eenvoudig, de machine neemt al het werk uit handen. Jij kiest aan de hand van de Bean Adapt Technology de juiste maling, dosering én temperatuur die het beste bij jouw koffiebonen past, om zo voor jou de optimale smaak uit de bonen te halen.

Geniet van de controle van een barista zonder rommel door de maaltechnologie met sensoren. Het Smart Tamping Station maakt variabele dosering en een consistente stamper mogelijk terwijl jouw gemalen koffie op de gewenste plaats wordt gehouden; in de poortafilter.

De bonen worden gelijkmatig aangedrukt dankzij het zogenaamde Smart Tamping Station. En voor degene die technisch onderlegd zijn: de dynamische pre-infusie stemt de infusie af op de maalinstelling en dosering (bij zowel de bereiding van één dosering als een dubbele dosis) voor een optimale extractie.

Wil je eens een ander koffierecept, bijvoorbeeld een Pumpkin Spice Latte? Hier vind je de recepten. Of download de Coffee Link app van De’Longhi en verken de wereld van koffie via koffie-recepten, de verhalen áchter de koffie en alles wat je altijd al wilde weten over de De’Longhi koffie-machines

De La Specialista Prestigio kent het zogenaamde Active Temperature Control. Deze technologie zorgt ervoor dat het water gedurende de gehele zetcyclus op een consistente temperatuur blijft – een garantie voor de juiste smaakbeleving.

Zo creëer jij je ideale koffierecept. Dat kan een espresso zijn, maar die kun je ook aftoppen met zijdezacht melkschuim. Met het MyLatte Art-stoompijpje kun je zelfs je eigen lattekunst beoefenen – of in ieder geval een poging daartoe doen.

La Specialista Prestigio specs

De'Longhi_La Specialista Prestigio_EC9355.M_FRONT_EUR 899 (6)

Afmetingen 380mm (b) X 370mm (d) x 445mm (h)

Gewicht 13,50 kg

Pompdruk. 19 bar

Waterreservoir 2 liter

Prijs €899

Smaak
Marilyn Monroe Joe DiMaggio
De 5 beste lunchcocktails
Door Arno Kantelberg
Smaak
Zo begin je een kunstverzameling volgens...
Door Lisanne Meeder