De fashionable hondenriem waarmee je dieren helpt

Heb jij een trouwe viervoeter, of ken je iemand met een hondje, en wil je iets terugdoen voor andere dieren? Dan heeft DENHAM een zeer goede tip voor je.

December is niet alleen een feestmaand: het is ook de maand van iets teruggeven. Het is leuk om cadeaus te krijgen, maar presentjes geven is eigenlijk nóg leuker. En iets geven voelt nog beter als je ook nog eens een goed doel steunt.

In dit specifieke geval is het goede doel de Dierenopvang Amsterdam, ofwel DOA. DENHAM wil hen helpen door enkele hondjes in de spotlight te zetten die nog een huis zoeken. Om dat kracht bij te zetten heeft het denimmerk speciale hondenriemen gemaakt die niet alleen goed en praktisch zijn, maar ook nog eens erg fashionable. Immers, jij wil er stijlvol bijlopen, maar je hond wil dat waarschijnlijk ook wel.

Opbrengsten

De hondenriemen zijn gemaakt van leer en denim, zijn verkrijgbaar in drie kleuren en kosten €50. Als je zo’n riem koopt gaan de opbrengsten volledig naar DOA. Het is dus niet zo’n verkapte ‘goede doelen-actie’ waarbij het merk slechts een klein percentage, of maar €1 per verkocht product, afstaat aan een instantie.

Het is overigens niet de eerste keer dat DENHAM zich inzet voor dieren. Eerder werkte het Amsterdamse denimmerk ook al samen met de Stichting Animal’s Faith. Hondjes die al heel lang in de wacht stonden voor een baasje, werden door DENHAM prominent geportretteerd in een campagne terwijl ze DENHAM accessoires en kleding ‘droegen’. En dit was een succes: zelfs een hondje dat al zes jaar op een nieuw huis wachtte, werd uitgekozen.

Kortom: zoek je nog een mooi kerstcadeau voor jouw hond, of voor iemand met een hond en wil je wat terugdoen voor andere dieren, dan is dit een topcadeau. Alvast bedankt namens alle dieren! Meer informatie vind je hier.