4 x designdouche – omdat je het waard bent

Deze 4 designdouches helpen jou om je dag optimaal te beginnen (of te eindigen). Denk wel aan het watertekort; douche kort en goed.

douche kraan hot cold

1. Slimme douche

In wit chroom gedachte technodouche. Met de SmartControl-thermostaat regel je de straalsoort en het watervolume (je kunt je favoriete instelling opslaan – très smart).

Veilig: door middel van CoolTouch-technologie wordt het hete water in de kraan omspoeld door koud water. Geen gevaar voor verbranding van de vingers dus.

Zuinig: de EcoJoy-technologie zorgt voor waterbesparing, zonder comfort of straalkracht in te leveren.

Specificaties: Grohe Rainshower SmartControl 360 Mono

Doucheslang: 175 cm

Pulserende massage via de Bokoma Spray-straal

Prijs: €1.074,73

2. Chromotherapeutisch

Met LED-verlichting die zo is ingebouwd dat er een lichteffect ontstaat bij iedere douchestraal. Met een afstandsbediening kun je de negen kleuren instellen.

Je kunt ook kiezen tussen een Relaxed of Exiting chromotherapie-programma (chromotherapie is een alternatieve geneeswijze die meent dat je je energiebalans kunt herstellen middels kleuren en licht). Van geborsteld nikkel, maar hij is er ook in een chromen variant – van het Italiaanse merk Hotbath.

Specificaties: Hotbath Mate inbouw hoofddouche met spray LED verlichting

Omvang: 48 x 63 cm

Bluetooth soundbox met 4 luidsprekers

Prijs via Sanitairwinkel: €5.395

3. Regendans

Deze Raindance-douche bevestig je aan de wand, met een douche-arm die 42 centimeter lang is. De douchekop zelf heeft een oppervlakte van 18 centimeter.

Deze douche koop je als jouw voorkeur uitgaat naar rechthoekig design in plaats van ronde vormen. De term ‘jet’ in de naam staat garant voor een gebundelde, harde straal

Specificaties: Hansgrohe Raindance Lift douchepaneel 2 jet Satinchroom

Thermostaat genereert snel warm water

Douchepaneel: 20 cm in hoogte verstelbaar

Prijs via Saniweb: €2.184,81

https://www.youtube.com/watch?v=Ta25LzKNI9M

Extra: Buitendouche

Buitendouche van roestvrijstaal van het Duitse Manufactum. Met een wanddikte van 1,5 millimeter loopt deze stalen buis geen gevaar op roest. Staat op een roestvrijstalen plaat die je op een vaste ondergrond kunt schroeven. Het water voer je af via een tuinslang.

Het houten rooster op bovenstaande foto moet je erbij kopen (voor €139), net als de tuin met omheining die je hier eigenlijk voor nodig hebt.

Specificaties: Manufactum Roestvrijstalen Tuindouche

Hoogte: 210 cm

Douchekop: 15 cm doorsnee

Prijs: €649