Psssst, halve liter Dior Sauvage Elixir kopen?

Er worden elke dag wel bijzondere geuren gelanceerd. Maar deze van Dior spant op meerdere vlakken de kroon…

Sauvage Elixir van Dior is een bekende en fijne parfum, en niemand minder dan Johnny Depp is het gezicht ervan in de campagne. In de winkel betaal je een stevige prijs voor het parfum, maar hé: dan heb je wel echt een hele fijne geur te pakken. Een goede koop dus.

Maar voor sommigen is zo’n standaard flacon, van pak ‘m beet 60 of 100 ml, niet genoeg. En dus dachten ze bij Dior: nou dan maken we toch een ‘iets’ grotere, meer uitbundige variant voor grootverbruikers? En zie hier de Sauvage Elixir x Baccarat Special Edition.

Zoals de naam al zegt, is de flacon gemaakt door Baccarat, het Franse luxehuis en expert in het vervaardigen van fijn en luxe kristal. Van de Sauvage Elixir x Baccarat Special Edition zijn slechts 200 flacons gemaakt. Elk flesje is handgeblazen en werd door de meester-ambachtslieden van Baccarat vervaardigd.

De welbekende Sauvage-flacon zoals we die kennen van Dior, is nog steeds herkenbaar maar wel enigszins onder handen genomen. Omdat het hier om handwerk gaat, weliswaar zeer kundig (maar handwerk blijft handwerk) is elke flacon uniek. En elke fles is tevens genummerd en met de hand gegraveerd. De Sauvage Elixir x Baccarat Special Edition wordt bovendien geleverd in een massief donker eikenhouten doos. Zo kun je dit bijzondere exemplaar uitstallen in de slaap- of badkamer.

En oh ja: hadden we al gemeld dat de flacon een nogal uit de kluiten gewassen versie is van de flacon die wij kennen? Want in plaats van een inhoud van 60 of 100 ml bevat deze flacon liefst 500(!) ml. Je voelt hem al aankomen: deze limited edition heeft ook een substantieel prijskaartje. Je moet er namelijk zo’n €7.500 voor neerleggen. Maar goed: dan kun je qua parfum wel even vooruit!

Meer informatie vind je hier