Drake’s x Aime Leon Doré: posh meets coolness

Deze collab tussen traditioneel British en American coolness is er eentje om in te lijsten.

Het is de tweede keer dat het in Londen gevestigde Drake’s en het New Yorkse Aimé Leon Dore de handen ineenslaan. In 2019 verrasten zij iedereen ook al met een heerlijke samenwerking. Ook toen werden strakke en klassieke lijnen met de nodige preppiness gecombineerd. Ook deze winter kunnen we weer genieten van hun nieuwe creaties.

De capsulecollectie die Drake’s en Aimé Leon Dore hebben gemaakt, bestaat uit vijf looks en is geïnspireerd op de eclectische en vrijgevochten wereld van de jazz. We vinden er onder andere een corduroy pufferjas met geinig elastisch koord dat als riempje dient.

Wat ons betreft is het very fancy double-breasted wollen pak de showstopper van deze capsulecollectie. Het kostuum is voorzien van een lekkere eighties krijtstreep. Dit is met recht een pak waar good ol’ Patrick Bateman jaloers op zou zijn geweest. Mix dit met de gebreide stropdassen – waar Drake’s in uitblinkt – en een heerlijke oranje sjaal met paisley-print en jouw look kan niet meer stuk.

Qua accessoires zijn er ook nog meer sjaals alsook gespikkelde mutsen, felgekleurde handschoenen, een Casentino Flap Hat, levendig bedrukte bandana’s en een sterling zilveren ring. Je kunt de Aimé Leon Dore x Drake’s capsulecollectie via de website van Aimé Leon Dore kopen.