Dit zijn je drie beste reismaatjes

Het vakantieseizoen kruipt dichterbij. Met deze reisgezellen kom je goed voor de dag: of je bestemming nu Ibiza of Terschelling is.

Onderhoud
Lekker retro onder de douche
Door Redactie
Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie

Niet de tijd of het geduld om met beleid de inhoud van je toilettas samen te stellen als je op reis gaat? Onderstaande sets bieden nagenoeg alles wat je nodig hebt. Wel zelf voor tandpasta en zonnebrandcrème zorgen. Ideetje voor Vaderdag?

The American Way

Ideaal voor een stedentrip op niveau is de behoorlijk complete travel kit (€32) van het Amerikaanse merk Malin + Goetz. In een transparante toilettas vind je facewash, verzorgende crème, douchewash, shampoo, conditioner en een bodylotion. Telkens in een tube van 30 ml. die er ook nog eens kek uitziet. Blijf je thuis, dan is deze set een prima manier om kennis te maken met het merk.

Energieboost

De Babor Men travel set (€30) concentreert zich grotendeels op je gezicht. Een box bevat namelijk een kalmerend aftershave serum (10 ml), een verstevigende gezichtscrème – de Calming Face & Eye Cream (10 ml) – evenals de Energizing Face & Eye Gel (15 ml), een luchtige, gelcrème die lekker fris is rond je ogen. Maar Babor denkt ook aan je lijf en haar: het pakket bevat eveneens de Energiezuinig Hair & Body Shampoo (50 ml), een douchegel die lichaam en lokken fris krijgt. Zelf voor de toilettas zorgen, dat dan weer wel.

On the road

Het Engelse high end merk Triumph & Disaster pakt de reiszaken weer net wat anders aan met de On The Road Travel Kit (€70). In een herbruikbare toilettas tref je deze items aan: de Ritual Face Cleanser (30 ml), een Gameface Moisturiser (30 ml) evenals de Old Fashioned Shave Cream (30 ml) en de lekkere retro Charcoal Road Soap (70 gr) waarmee je lijf en handen brandschoon krijgt. Ook zit er een biologische handdoek bij.

Van deze kit heb je ook na je vakantie nog plezier, want dit krijg je niet op in twee weken.

Onderhoud
Lekker retro onder de douche
Door Redactie
Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie