De drie beste producten voor je lijf

Verkozen door een vakjury, dus met kennis geselecteerd. Met dit trio zit je van top tot teen goed.

Jaarlijks worden door een jury, bestaande uit tien gelauwerde beauty & grooming journalisten, waaronder ook ModMod’s Coen Wulms, de beste producten van het jaar verkozen.

Eén van de categorieën bij de Dutch Beauty Awards is lichaamsverzorging. De drie producten hieronder vielen in de prijzen. Goed spul dus. Doe er je voordeel mee (en onthoud ze voor 16 juni).  

3. Authentic Beauty Concept – Sensorial Cream Scrub

Brons is voor de nieuwe scrub van haarmerk Authentic Beauty Concept. Het bijzondere aan deze scrub: je kunt ‘m letterlijk van top tot teen gebruiken. Hij is inzetbaar op hoofdhuid, gezicht en lichaam.  Maakt de huid zacht en glad en je spoelt ‘m makkelijk weer af.

2. Anas – Quartz Crystal Body Care

Zilver in de categorie Lichaamsverzorging is voor een luxueuze genderfree bodylijn. Dit zegt de jury: “De compacte collectie met een warme, toegankelijke geur verbetert huid en humeur, of je nu wel of niet openstaat voor de spirituele werking van edelstenen.”

1. Dermalogica – Clarifying Body Spray

Dermalogica Clarifying Body Spray wint de gouden plak in deze categorie. Het is een spray met botanische ingrediënten en salicylzuur. Het item gaat de strijd aan met verstopte poriën op lastig te bereiken delen van rug en schouders. Ideaal: de spray kun je ook ondersteboven gebruiken zodat je de spray zelf op je rug kunt aanbrengen.