Eerste hulp bij Valentijnsdag

Binnenkort is het Valentijnsdag. Dus wordt er van je verwacht dat je iets romantisch organiseert. We helpen je op weg…

Onderhoud
Lekker retro onder de douche
Door Redactie
Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie

Noteer in je agenda: 14 februari is het Valentijnsdag. Net als Halloween en Black Friday is deze dag in de VS bedacht om je geld uit de zak te kloppen en behoorlijk wat stress te bezorgen. Want gegarandeerd krijg je een zware avond (en hoogstwaarschijnlijk week), als je de 14e niet met iets romantisch op de proppen komt.

Kneden

Gouden tip: een massage cadeau geven is altijd goed. Vooral als het een uitje op niveau wordt. En dat wordt het zeker in de spa van het duizend vierkante meter grote Akasha Holistic Wellbeing van het Conservatorium hotel in Amsterdam. Het Valentine’s Package, met de naam Akasha Celebrations for two, bestaat uit een massage van vijftig minuten voor beiden, met een glas champagne en aardbeien na afloop. Dit arrangement geeft op Valentijnsdag ook toegang tot de sauna, de hamam en het zwembad. Na afloop staat er een verrassing klaar om mee naar huis te nemen. Geloof ons: je zit gebeiteld als je hiermee uitpakt. Prijs: €395 voor twee.

Koningskrab

De smaak te pakken en toch in Amsterdam? Het hotel biedt een speciaal Valentijnsdiner aan in het Taiko Cuisine restaurant. Deze eetgelegenheid van Nederlands sympathiekste chef Schilo van Coevorden biedt je de fijnste gerechten uit de Aziatische fusion-keuken, met favorieten als Wagyu-vlees, sashimi en de rode koningskrab. Spannend: ontdek je het lucky fortune cookie in je dis, dan win je een overnachting voor twee in het Conservatorium hotel.

Rozenblaadjes

Want dat kan ook nog in dit hotel: overnachten. Het kamerarrangement A Romantic Lovers Getaway bestaat uit een fles champagne, rozenblaadjes (rommelig, maar je scoort punten!) bij aankomst en een roomservice ontbijt, inclusief champagne. Daarbij geeft dit arrangement toegang tot de Akasha Holistic Wellbeing spa, zwembad en gym. Het arrangement A Romantic & Relaxing Stay biedt naast al de verwennerij van het eerste kamerarrangement ook nog een 50 minuten Relax-behandeling, voor twee personen mét champagne in de Akasha Spa. Reken op zo’n €845 tot €875. Liefde heeft een prijs, net wat je zegt.  

Wellness

Speciale Valentijn arrangementen zijn er in veel hotels. Zo biedt Thermae 2000 een Valentijn Hotel Special met een overnachting in het viersterren wellnesshotel inclusief een driegangen diner, uitgebreid ontbijt en twee dagen toegang tot de uitgebreide spa- en wellness faciliteiten. 

Onderhoud
Lekker retro onder de douche
Door Redactie
Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie