Schitt’s Creek’s Eugene Levy reist met tegenzin

De vader uit American Pie en het brein achter Schitt’s Creek is binnenkort te zien op Apple TV+ met: The Reluctant Traveler.

Entertainment
Minne Koole is een beetje koekoek
Door Lisanne Meeder
Entertainment
Hij is er: de trailer van ‘Joker: Folie à De...
Door Redactie

Apple TV+, wie heeft het? Ondergetekende, al is het waarschijnlijk nog steeds één van de kleinste streamingdiensten in Nederland. Zonde, want hoewel het aanbod niet gigantisch is, is het overgrote deel zeer de moeite waard.

Gemiddeld is de kwaliteit van het aanbod een stuk beter dan wat je elke week op Netflix krijgt voorgeschoteld. We noemen Slow Horses met Gary Oldman, de komedieserie Mythic Quest en natuurlijk Ted Lasso. Om maar niet te spreken over DiCaprio’s en Scorsese’s aanstaande samenwerking Killers of the Flower Moon en Harrison Ford’s drama-komedie Shrinking.

Eind van deze maand zien we The Reluctant Traveler with Eugene Levy. Levy ken je als de vader uit de American Pie-films, maar de Canadees bewees zijn komedie-achtergrond met het onweerstaanbare Schitt’s Creek, één van de beste sitcoms van de laatste jaren.

Lees ook: Dit verschijnt deze maand op Netflix

Zelfverklaarde huismus Levy verkent nu de wereld via Apple TV+ in de nieuwe serie The Reluctant Traveler. De Emmy Award-winnende acteur stapt uit zijn comfortzone voor zijn nieuwe reisprogramma. De eerste trailer hieronder toont Levy op de reis van zijn leven, waarbij hij de ijskoude wateren van de poolcirkel doorkruist tot aan de idyllische Malediven. Maar ook onder meer Tokio, Lissabon en de Amerikaanse staat Utah komen langs.

Overigens niet per se enkel om de wereld op een nieuwe manier te ervaren, maar ook om enkele van zijn langdurige angsten onder ogen komen. The Reluctant Traveller is nieuw terrein voor de 76-jarige Levy, toch lijkt de documentairestijl hem er zeker niet van te weerhouden om wat comedy te brengen, al zien we vooral een meer inzichtelijke en introspectieve Levy. De achtdelige docu-serie is vanaf 24 februari elke week te zien op Apple TV+.

Entertainment
Minne Koole is een beetje koekoek
Door Lisanne Meeder
Entertainment
Hij is er: de trailer van ‘Joker: Folie à De...
Door Redactie