Dikke winkel van Fatboy

Dompel je onder in de wereld die groter is dan de zitzak.

Het begon twintig jaar geleden met die relaxte en sterke en stoere zitzak, de Original van het Nederlandse merk Fatboy. Een classic die door de hele wereld is omarmd en in ontelbare huizen te vinden is, zowel in woonkamers, kinderkamers als tuinen – een onverslijtbare design-topper. 

Hoewel het merk nog steeds vaak met de Original wordt geassocieerd, is Fatboy inmiddels veel meer dan alleen die coole zitzak. Sterker nog, het merk heeft zich in de afgelopen twintig jaar zo enorm ontwikkeld dat het inmiddels een gigantische collectie aan interieur- en exterieur-meubels en accessoires heeft ontworpen. 

Die stukken zijn allemaal voorzien van dat typische Fatboy-dna: van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt om je vrolijk te stemmen. En dat doen de lampen, banken, hangmatten en tientallen andere Fatboy-producten stuk voor stuk. Ze zijn allemaal net even anders, inventief, functioneel en stralen zowel door het ontwerp, de details als het kleurgebruik iets vriendelijks en zonnigs uit.

Daarom is een bezoek aan de super-origneel ingerichte (ook weer typisch Fatboy) pop-up store van het merk in de Utrechtsestraat in Amsterdam dé manier om inspiratie op te doen. Je kunt er de totale collectie van Fatboy live zien en je gaat er met een glimlach op je gezicht weer naar buiten.

Helaas gaat het dus om een pop-up winkel die tijdelijk (tot medio juni) geopend zal zijn. Maar het is dé manier om je in de wereld van Fatboy onder te dompelen.

Fatboy pop-up store, Utrechtsestraat 30, Amsterdam