Eindelijk! Een blik op de Fear of God x adidas sneaker

Een volledige collectie is er nog niet, maar wederom hebben Fear of God (FOG) en adidas een tipje van de sluier opgelicht.

FOG x adidas

Tijdens de allereerste modeshow van Fear of God, afgelopen april in LA’s Hollywood Bowl, waren er al wel wat items van de hand van FOG oprichter Jerry Lorenzo te zien. Maar tot op heden krijgen we slechts snippets voorgeschoteld. Dit in tegenstelling tot deze hilarische lancering van laatst.

Het is bijna drie jaar geleden dat Fear of God en adidas een langdurige samenwerking aankondigden. Inmiddels weten we dat de collectie al meer dan twee jaar in de maak is. Logisch dus dat de belangstelling enorm is voor al dat komt.

Eerder dit jaar werd er al wel het een en ander gelekt qua sneakers. En nu is er weer iets op social media tevoorschijn gekomen dat de harten van FOG- én adidas-fans sneller doet kloppen. De zool van de sneaker speelt leentjebuur bij de Retropy E5 van adidas. Deze midsole, met zijn typische inkepingen en overlays, herkennen we in de nieuwe FOG-sneaker.

De bovenkant is in stemmig grijs, de zool spic-en-span-wit. Als we iets meer inzoomen op de sneaker zien we een combinatie van suède en ripstop. De fameuze ‘drei Streifen’ zien we keurig in het midden. Opvallend detail is de zwarte ‘FEAR OF GOD’-stempel op de hiel.

En wanneer deze sneaker te koop zal zijn? Tja, dat is lastig te zeggen. Zowel Fear of God als adidas hebben nog niks laten lekken qua drop-data. De verwachting (en hoop!) is dat de volledige collectie tegen het einde van dit jaar in de schappen ligt.

Meer informatie? Klik dan hier en hier.