10 Feiten over de gemiddelde man

Wat voor man ben jij? Gemiddeld, bovengemiddeld of scoor je – als je even heel kritisch naar jezelf kijkt – toch wat lager?

Vandaag 10 feiten over de gemiddelde man. Zie het alleen niet als pijnlijk of confronterend, maar neem het ter harte en zorg dat je erboven komt. Of misschien overstijg je deze cijfers al ruim.

Eerlijk duurt het ‘langst’

We beginnen met de lengte. De gemiddelde man wordt 1.78m en weegt 79,4 kg.

Bankhangen

Dat televisie een prominente rol in ons leven heeft, dat mag duidelijk zijn. Dat we er ook daadwerkelijk 11 jaar van ons leven naar kijken, daar schrokken we toch wel even van.

Zwarte magie

Daar zijn we gemiddeld genomen toch echt een stuk minder fanatiek in. De gemiddelde man leert gedurende zijn leven namelijk maar vier gerechten bereiden, waarvan één spaghetti bolognese is.

Hét ‘cijfer’

Ben je de tel kwijt of kun je ze alle twee nog prima herinneren? We hebben het over bedpartners. De gemiddelde man heeft er namelijk gedurende zijn hele leven 9.

Kroegentocht

Dat kan de gemiddelde man wel. Tijdens je leven spendeer je – als je een beetje gemiddeld bent – 10.585 uur ofwel 441 dagen in de kroeg.

Sokken

Inderdaad, sokken! We spenderen maar liefst een volle maand van ons leven aan het bij elkaar zoeken van sokken. Dan kun je toch maar beter door het leven gaan met twee verschillende…

Sorry, het spijt me

Dat het er op straat steeds onbeleefder aan toe gaat is geen geheim meer. Toch biedt de gemiddelde man gedurende zijn leven zo’n 1,9 miljoen keer zijn excuses aan. Niet slecht.

€€€

Als het goed is geef je jaarlijks gemiddeld zo’n €760 uit aan kleding, €1.530 aan bier, €2.925 aan gadgets en €557 aan etentjes.

Je lengte

En dan nu het feitje waarom je deze lijst in de eerste plaats hebt aangeklikt, de gemiddelde penislengte. De gemiddelde penislengte in erectie ligt tussen de 14 en 16 centimeter.

Laatste ronde

Er komt een dag dat al het voorgaande er niet meer toe doet, namelijk de dag dat je sterft. De gemiddelde man wordt 79,7 jaar oud (tegenover de 83 jaar die voor vrouwen geldt.). Een grote vooruitgang in vergelijking tot 1985, toen de gemiddelde man 71,75 jaar werd.