Fitness voor je gezicht – hype of toch hoera?  

Facial Fitness is een gezichtsmassage waarbij de spieren in het gezicht worden getraind. En dat zou zorgen voor een natuurlijke lift.

Onderhoud
Lekker retro onder de douche
Door Redactie
Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie

De redenering erachter: Door de massage raakt de huid beter doorbloed en daardoor wordt je vel wat strakker. Rimpels zijn daardoor minder zichtbaar en je ziet er frisser uit. Face fitness is er al decennia, maar beleeft internationaal een opleving. Uiteraard voorzien van alle moderne gemakken.

Wil je zelf aan de slag, dan vind je hier tips.  

Quick & classic

Laat je het liever aan een professional over, dan kun je terecht bij het Amsterdamse Skinlyft, één van de voortrekkers van de behandeling. De Facial Fitness behandelingen worden gegeven door schoonheidsspecialisten. Je kunt kiezen uit drie varianten: een quick lift van 35 minuten (€60), een manual lift van 45 minuten of de classic lift die ook 45 minuten (€80) duurt.  

De Quick lift is een snelle (vandaar dat quick, capiche?) en compacte gezichtsworkout die geschikt is voor iedereen. Deze intensieve, revitaliserende behandeling wordt verricht met behulp van een tool, een Electronic Muscle Stimulation (EMS) apparaat. De belofte: de gezichtshuid krijgt weer stevigheid en ook oogt de huid gezonder en egaler.

De Manual Lift is een intensieve deep-tissue gezichtsmassage waarbij alleen de handen van de schoonheidsspecialist(e) het werk moeten doen. Deze full-facial is gericht op het loslaten van spanning, diepe ontspanning, ontgiften en lymfedrainage. De Manual Lift sessie zorgt voor een frisse en stevigere gezichtshuid.

De Classic lift is de originele gezichtstraining. Het is een combinatie van massage en EMS-technologie die samen een krachtige face sculpting sessie vormen.  In drie kwartier wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd en verbetert de algehele kwaliteit en eigenschappen van de huid.

Hoe vaak?

Je ziet meteen resultaat, maar voor blijvend resultaat wordt aangeraden eens per week de behandeling te herhalen.

TIP: Een solo sessie kan je een opkikker geven als je er (extra) vitaal uit wil zien, bijvoorbeeld voor een sollicitatie gesprek.
Onderhoud
Lekker retro onder de douche
Door Redactie
Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie