Het Full House-huis kan van jou zijn…

Altijd al eens in de voetstappen van wijlen Bob Saget willen treden? Het kan…

Ah, Full House. Voor de eind dertigers/veertigers onder ons een trip down memory lane. Niet per se een leuke trip, wellicht. Deze werkelijk bizar slecht geacteerde sitcom liep van 1987 tot 1995. Het is misschien wel een van de meest cringe series ooit, maar gaf natuurlijk ook wel weer een hele hoop plezier. Als je een flink budget hebt, dan is het heerlijke Full House-huis misschien wat voor jou.

Van buiten herken je het typische San Franciscaanse huis meteen. Hier ‘woonde’ de familie Tanner in de iconische sitcom Full House. En het pand staat nu te koop voor ‘slechts’ $6,5 miljoen. Het grootste deel van de show werd overigens gefilmd in de Warner Bros. Studios in Los Angeles. De buitenopnamen van het Full House-huis werden opgenomen aan 1709 Broderick Street in Lower Pacific Heights, een welvarende wijk in San Francisco. Dit Victoriaanse huis, gebouwd door de beroemde architect Charles Lewis Hinkel in 1900, is typisch San Franciscaans.

Het huis heeft bijna 400 vierkante meter oppervlakte, beschikt over vier slaapkamers en drie-en-een-halve badkamer. Het werd voor het laatst in 2019 gerenoveerd door architect Richard Landry van de Landry Design Group. Voor het interieur lieten zij zich inspireren door de tv-show. Zo is er ook in de woonkamer een grote trap te zien, perfect voor dramatische entrees. Enkele kleine kamers werden gecombineerd tot een grote leefkeuken met een kookeiland, vergelijkbaar met die in de show.

Er is ook een kleine Engelse privétuin en een garage voor twee auto’s met een kleine fitnessruimte. In de tuin bevinden zich overigens nog enkele verassingen. Er zijn namelijk enkele betonnen stenen te vinden waar de castleden van Full House, waaronder wijlen Bob Saget en John Stamos, hun handafdrukken in hebben achtergelaten. Al met al is het huis natuurlijk flink geüpdatet en zien alle vertrekken er piekfijn uit. Niet zo stoffig en retro als in de eighties dus. Dus mocht je een enorme Bob Saget-fan zijn en je hebt nog wat geld liggen? Dan weet je wat je te doen staat…

Meer informatie vind je hier