Deze geuren brengen je naar bijzondere plekken op aarde

De wereld rond in je eigen badkamer – dat is het idee achter parfumlijn Les Destinations.

De makers van de klassieker Tabac, hier lees je meer over deze iconische geur, komen met Les Destinations. Een serie high-end geuren die geïnspireerd is door bijzondere plekken op de wereld: van Sumatra tot Mumbai en van Montreux tot Madagaskar.

Neem je neus mee op reis:

Mumbai

Een geur die doet denken aan een wandeling door de bruisende wijken van de stad, waar het aroma van de theekraampjes samenvloeit met de geuren die uit kleine rijstkeukens opstijgen. Het resultaat is fris en levendig met onder meer vanille en warme houtnoten.

Madagaskar

Het eiland Madagaskar in de Indische Oceaan kent een betoverend landschap. De geur opent met de kruidigheid van bergamot en kardemom, Je ruikt ook elemi-boomhars – die wordt in Madagaskar gebruikt als wierook. Een rokerig en aards parfum.

La Réunion

Volop contrasten op dit eiland en dus ook in deze geur. Île Bourbon, zoals La Réunion vroeger genoemd werd, is de geboorteplaats van hoogwaardige bourbon vanille. Die vind je dan ook in deze geur terug, net als peper, benzoë en muskus, Tikje oriëntaals.

Isparta

Deze Turkse stad is de geboorteplaats van de Damastroos. In deze geur komen frisse bloemnoten samen met verse rozen. Verder ruik je peper, amber, vetiver en musk. Weliswaar wat bloemig, maar zeker genderfree.

Sumatra

Het eiland Sumatra, gelegen in het westen van Indonesië aan de rand van de oceaan, is een fascinerende wereld van ongerepte oerbossen en majestueuze vulkaanlandschappen. Dit alles is vertaald in vetiver, patchouli en vanille. Een exotische weelderige geur.

Montreux

Kristalhelder, puur en levendig! In deze geur vat het luchtige frisse van het alpenlandschap van de Zwitserse stad. Denk aan peer, muskus, amber en ceder. Een ideale geur voor naar kantoor. Op het openingsbeeld is dit parfum afgebeeld.

Binnenkort meer over de nog ontbrekende geuren. Want hoe ruiken Grasse, Costa Rica, Cuba en onder meer Oman?

De Les Destinations parfums kosten €120 voor een kloeke fles van 50 ml. Verkrijgbaar in geselecteerde parfumerieën en via de online winkel van Les Destinations. Hier vind je alles over deze collectie.