HBO’s The Idol met Lily-Rose Depp en The Weeknd krijgt eindelijk releasedatum

‘Fear and Loathing in LA’ met Johnny Depps dochter Lily-Rose en The Weeknd.

HBO kondigt een premièredatum aan voor The Idol, de nieuwe show van de maker van Euphoria over een popster en sekteleider.Met zijn hallucinerende beelden, montage en overvloedig drugsgebruik, zou dit HBO-liefdesverhaal tussen een sekteleider (The Weeknd) en een popster (Lily-Rose Depp), heel goed een van dé hits van 2023 worden.

De nieuwe HBO-serie, van Sam Levinson (Euphoria) en The Weeknd, volgt Lily-Rose Depp als een aspirant-popidool die, na een zenuwinzinking tijdens een tournee, een ingewikkelde relatie aangaat met een zelfhulpgoeroe en sekteleider (gespeeld door The Weeknd).

https://www.youtube.com/watch?v=gafzgRqqHJw

Met als doel om de ‘grootste en meest sexy popster van Amerika’ te worden, zoals je in de trailer hoort. De HBO Original-serie is vanaf maandag 5 juni te zien op HBO Max. Deze aankondiging volgt op het nieuws dat de serie dit jaar officieel debuteert op het Filmfestival van Cannes.

Hoewel de serie zijn debuut nog moet maken, is het een nogal controversieel project. Vorig jaar onderging de serie, die allang in premiere had moeten gaan, een grote creatieve revisie. Eén van deze veranderingen was het vertrek van regisseur Amy Seimetz. Achter de schermen beschreven insiders het als een ‘shitshow’ te midden van talloze scriptrevisies en productievertragingen. Wij wachten nog met ons oordeel tot en met 5 juni…