Race jezelf naar de F1 Dutch Grand Prix

max verstappen

Hoewel we nu eigenlijk al weten wie er volgend weekend op het erepodium staat van de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix, blijft het bijwonen van een echte grand prix een bucketlist-dingetje, zéker die op Zandvoort.

Het geluid van de motoren, de sfeer, en dat lekkere zonnetje erbij.., met, dat durven we toch wel te stellen, Max Verstappen in een glansrol.

Verstappen speelt ook een glansrol als wereldwijd ambassadeur voor Heineken 0.0. In die rol brengt hij verantwoord alcoholgebruik onder de aandacht en is hij te zien in de nieuwe When you drive, never drink-campagne van Heineken.

In die campagne brengt ‘onze’ Max een heldere boodschap over aan de kijkers: de beste bestuurder is degene die niet drinkt. Tenzij het een Heineken 0.0 is natuurlijk.

Om die 0.0-boodschap nog eens extra kracht bij te zetten, heeft het merk een nieuw gaming-initiatief bedacht: Player 0.0. Via deze game wordt de beste bestuurder gezocht. Die verdient uiteindelijk als hoofdprijs een plek in de internationale SIM-finale. Daar komt hij/zij uit tegen winnaars uit andere landen en tegen Max Verstappen himself. Cool.

Vandaag kun jij je nog kwalificeren. De EA F1 2022 game kun je spelen via je mobiel, computer of console of via Player 0.0 SIMS bij een RaceSquare vestiging (Utrecht, Zwolle, Alkmaar). Dat hebben wij van ModMod eenmaal gedaan en al na een minuut waren we kotsmisselijk van de echtheid van deze game en de G-krachten.

heineken

Maar je komt niet alleen in aanmerking voor de finale in Zandvoort als je supersnel bent. Er worden 18 wild cards verdeeld waarmee je weer kans maakt om op zaterdag 26 augustus alsnog in de grote finale terecht te komen. Wat sowieso te gek is, is dat alle gekwalificeerde finalisten en dagwinnaars twee toegangskaarten krijgen voor de race op zondag 27 augustus. Kortom, mooie kans om de race in Zandvoort te gaan zien als Player 0.0-winner!