Koopje? Huur dit retro-jacht voor ‘maar’ 5 ton

Op zoek naar iets bijzonders deze zomer? De 90-meter lange Nero is te huur voor de prijs van een Amsterdams tweekamer-appartement.

Zijn die moderne mega- en superyachts teveel voor het rapaille naar jouw smaak? Ontworpen en gebouwd volgens klassieke normen, heeft de Nero de authentieke charme en elegantie van de roaring twenties, compleet met de ultramoderne technologie van een modern superjacht. Voor €497.000 huur je één van ’s werelds meest verleidelijke retro-superjachten.

Gebouwd in 2008 en na haar uitgebreide refit in 2016, heeft de Nero een prachtig interieur van de beroemde ontwerper Laura Pomponi. Een combinatie van hedendaags en klassiek design. Het jacht biedt plaats aan 12 gasten in hotelkamer-waardige verblijven.

Daarbij vanzelfsprekend luxe badkamers met veel marmer, een bioscoopzaal, huiskamers waarbij die van ons verbleekt en zelfs een kantoor voor als je per se zaken wilt doen.

Buiten is er ook genoeg te beleven, met een dek op waterniveau waar je los kan met allerlei speeltjes (glijbaan, jetski’s, fly-board en een hoverboard), een jacuzzi bovenin en een klein zwembad met tegenstroom om wat baantjes te trekken. Een crew van 20 man staat voor je klaar en brengt je aan wal met een minstens zo mooi motorbootje.

Beeld: Burgess Yachts