Idris Elba volgt Luther op met Apple-serie ‘Hijack’

Apple TV+ heeft de eerste trailer onthuld voor de thrillerserie Hijack, en het ziet eruit als iets dat je niet wilt missen.

Entertainment
Creatief met stofzuigen
Door Redactie
Entertainment
typhoon
Wat we kunnen leren van Typhoon
Door Arno Kantelberg

Idris Elba is weer terug op het kleine scherm. Ditmaal niet als detective John Luther, maar als Sam Nelson, een ervaren onderhandelaar die optreedt in tijden van crisis.

Hijack is een real-time thriller (á la 24) die de reis volgt van een gekaapt vliegtuig terwijl het zijn weg naar Londen vindt in een vlucht van zeven uur, terwijl autoriteiten op de grond naarstig naar antwoorden zoeken. Elba speelt de hoofdrol van onderhandelaar Sam Nelson, een ervaren onderhandelaar in de zakenwereld die naar voren stapt en al zijn kwaliteiten moet gebruiken om de levens van 200 passagiers te redden.

De serie is gecreëerd door George Kay (Lupin, Criminal) en Jim Field Smith (Criminal, Truth Seekers), die ook respectievelijk de serie schreven en regisseerden.

De show, bestaande uit zeven afleveringen, is vanaf 28 juni te zien op Apple TV+ met de eerste twee afleveringen. Gevolgd door wekelijks de rest van de vijf afleveringen, tot en met 2 augustus.

Entertainment
Creatief met stofzuigen
Door Redactie
Entertainment
typhoon
Wat we kunnen leren van Typhoon
Door Arno Kantelberg