De wereld wordt weer een beetje mooier

En daar is deze beeldschone Amsterdamse mede verantwoordelijk voor…

Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie
Onderhoud
Dit kun je doen tegen scheerirritaties
Door Redactie

Model Imaan Hammam, afkomstig uit Amsterdam, heeft de absolute top bereikt. En nu is ze ingelijfd door Estée Lauder als Global Brand Ambassador. Lees: vast model in reclame-uitingen wereldwijd.

Ze is in prima gezelschap: haar collega Global Brand Ambassadors zijn onder meer Adut Akech, Ana de Armas, Amanda Gorman, Bianca Brandolini D’Adda, Carolyn Murphy, Grace Elizabeth, Karlie Kloss, Kōki en Yang Mi.  De eerste beelden met Hammam verschijnen in juli 2023. Hieronder alvast een voorproefje:

Over Imaan

Hammam (1996) is van Marokkaans/Egyptische roots en groeide op in Amsterdam. Ze heeft vijf broers en zusjes. Ze werd ontdekt op het Centraal Station in Amsterdam. Sindsdien heeft ze een meer dan glanzende carrière opgebouwd. Ze werkt(e) voor alle grote namen waaronder Jean-Paul Gaultier, Givenchy, Hermès, Proenza Schouler, Chanel, Versace, Fendi, Calvin Klein, Moschino, Tiffany en Valentino. En ze stond onder meer op de cover van de september-uitgave van de Amerikaanse Vogue. Het openingsbeeld is genomen op het Met Gala dat op 1 mei plaatsvond.

Hammam woont in New York.

Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie
Onderhoud
Dit kun je doen tegen scheerirritaties
Door Redactie