In de lak – zonder enige moeite

Wil je als man een beetje meedoen, dan horen er een, twee of wel tien gelakte nagels bij. En vergeet deze zomer ook je tenen niet.

Het lakken van je nagels is voor de moderne man geen brug te ver meer. Met dank aan boegbeelden als Harry Styles en A$AP Rocky,  Je leest er hier meer over.

Het lakken van je nagels is geen hogere wiskunde, maar enige handigheid (pun intented) is toch wel vereist om tot een enigszins acceptabel resultaat te komen. Heb je geen zin om een middag met een kwastje te oefenen, maar wil je wel een kleur, dan is er een oplossing.

Er zijn namelijk nagelstickers die je op je nagel kunt plakken en die ze gelijk van een egaal laklaagje voorzien. Of zelfs van nail art – een kunstwerkje aan het eind van je vingers.

Hoe werkt dat nou?

Je kunt online verschillende sets bestellen, voor de nagels van je handen of die van je voeten. Dat kan bij Gimeau. Het aanbod is enorm. Heb je een keuze gemaakt, dan krijgt je een vel gellakstickers met verschillende formaten waardoor er voor elke nagel één is.

Erbij geleverd wordt een kleine vijl en een houten stokje. Met die vijl ruw je je nagels wat op. Vervolgens maak je je nagels schoon met een alcoholdoekje dat ook bij het design geleverd wordt. Daarna knip en vijl je de nagels op maat. Met het stokje duw je de sticker goed in de hoekjes. Gimeau heeft ook een speciale starter-set.

Water

Wil je een langdurig effect? Breng dan een speciale top coat aan. Zonder die extra laag geldt: Hoe minder ze in contact komen met water, hoe beter de stickers hechten en dus blijven zitten. Met remover haal je alles zo weer weg.