Het kan altijd nóg nuder

CANNES, FRANCE - MAY 22: Irina Shayk is seen at the Hotel Martinez during the 76th Cannes film festival on May 22, 2023 in Cannes, France. (Photo by Arnold Jerocki/GC Images)

Op het filmfestival in Cannes, dat dit weekend zijn climax beleefde, deed Irina Shayk hoofden draaien. Het Russische model, tegenwoordig actrice, haakte overtuigend in op de zogenaamde nude trend. Die trend komt er in het kort op neer dat dames (en soms heren) zich zo bloot mogelijk kleden.

De 37-jarige Shayk betrad de rode loper in Cannes in een lage taille-rok van de Brits-Nigeriaanse ontwerper Mowalola Ogunlesi. De lage taille etaleerde een flink afgetraind middenrif bij het voormalige model. 

Boven de navel was er een stuk minder textiel te bekennen, feitelijk alleen een leren strook die als bustehouder dienst deed. Shayk had de bandeau om haar schouder en middenrif geknoopt.

Op een feestje van Vogue in het vermaarde Hotel Martinez in Cannes maakte Irina Shayk het nog bonter. Daar droeg ze de zogenaamde naked dress van Gucci, al moest je goed kijken om überhaupt stof te kunnen ontwaren. In eerste instantie droeg Shayk er nog een net jasje overheen, maar dat werd alras uitgedaan.

Haar jurk was van chiffon, ultradunne zachte zijde. Ze completeerde het met opera-handschoenen in dezelfde stof. Fraai. Door de luchtigheid van de stof kregen we ook zicht op het ondergoed van de Russin. Was verder ook niks mis mee.