Kamperen in een tent, maar zonder gedeeld toilet? Check Whitepod

Kamperen in een tent kan comfortabeler zijn dan je denkt… En belangrijk: zonder gedeelde badkamer.

Je winter eco-vriendelijk doorbrengen in Zwitserland? Het kan. En dan ook nog eens met de nodige luxe, want in het hart van de Zwitserse Alpen ligt het Whitepod hotel. Dit ongewone hotel geeft gegarandeerd een unieke reiservaring met de nu zo populaire pods. 

Het hotel ligt op een berghelling in Les Giettes en bestaat uit 18 koepelvormige tenten. Een soort van ‘pods’ die ze ook op Mars willen neergooien voor de eerste missies. Hier is het klimaat iets mensvriendelijker en zijn de moderne tenten prettig ingericht en voorzien van een eigen houten terras.

Alle tenten hebben een badkamer met douche, een kingsize bed en houtkachel. Genieten van het uitzicht zal hier vast geen probleem zijn, want de grote ramen van de tent bieden je een panoramisch zicht op het dal.

Audemars Piguet suite

Onlangs heeft horlogemerk Audemars Piguet een eigen hotelsuite ingericht. De nieuwe Timeless Suite kun je ook reserveren, al zal het niet één grote Audemars Piguet-reclame zijn. De merkaanwezigheid is discreet in de pod. Geen horloges of specifieke horlogeontwerpen, behalve dat de badkamer is uitgevoerd in groene en grijze minerale kleuren, gerelateerd aan de huisstijlkleuren. Zoals je hieronder ziet.