Binnenkijken bij Kendall Roy’s NY-appartement uit Succession van $21 miljoen

Gebruikt als ‘war room’ in de serie. Wat blijkt, Kendall Roy’s appartement in Succession is nóg indrukwekkender dan wat je in de HBO-serie ziet.

Entertainment
Creatief met stofzuigen
Door Redactie
Entertainment
typhoon
Wat we kunnen leren van Typhoon
Door Arno Kantelberg

Nu HBO Max ook in Nederland te krijgen is, zal Succession alleen maar populairder worden. En iedereen die Succession al heeft gezien, weet dat Kendall Roy (Jeremy Strong) precies het soort persoon is dat dol zou zijn op het idee dat zijn appartement een ‘war room‘ wordt genoemd. En hoewel die rapscène erg gênant was, is het appartement dat Roy gebruikt om zijn oorlogsplannen te smeden, dat allesbehalve. Geprijsd op een nette €21 miljoen, is het grootse penthouse in NYC net op de markt gekomen via Sotheby’s International Realty.

Hieronder vast een eerste teaser van seizoen vier die vanaf deze lente te zien is op HBO Max.

6.711 Vierkante Meter

Gebruikt als filmlocatie gedurende alle seizoenen van Succession als de fictieve residentie van Kendall’s vrouw Rava, is het pand eigenlijk een veel grotere plek dan wat wordt geshowd in de tv-serie. De residentie van 623 vierkante meter beslaat de bovenste twee verdiepingen van New Yorks iconische neogotische wolkenkrabber uit het begin van de 20e eeuw: het Woolworth Building op 2 Park Place. Zoals de straatnaam al doet vermoeden, kijkt het gebouw uit over het stadhuis van New York en het pittoreske stadhuispark, en ligt het op slechts een steenworp afstand van One World Trade Centre.

29ste Verdieping

Zoals de stijl van het gebouw, is het appartement een moderne oase met vleugjes art deco en klassieke kitsch. Het heeft vijf slaapkamers en vier badkamers, met een duplex-terras dat zich uitstrekt over de zijkant van het balkon op de 29e verdieping van het gebouw. Met daarbij een open keuken met marmeren werkbladen, op maat gemaakte kasten en een volledige reeks Miele-apparatuur met wijnkoelkasten te over.

De bewoners van het gebouw krijgen ook toegang tot een met marmer aangekleed binnenzwembad en een fitnessruimte, een wijnkelder en een conciërgedienst. Bekijk hierboven en -onder een blik op het spectaculaire appartement.

Fotografie Sotheby’s International Realty

Entertainment
Creatief met stofzuigen
Door Redactie
Entertainment
typhoon
Wat we kunnen leren van Typhoon
Door Arno Kantelberg