Kid Cudi in nieuwe campagne Calvin Klein

FA23_Kid Cudi_6_Photo Credit – Inez and Vinoodh-min

Calvin Klein, het merk dat bekendstaat om zijn licht opwindende minimalisme, voegt voor dit najaar twee namen toe aan hun toch al indrukwekkende ambassadeursportfolio (herinnert u zich Kate Moss en Mark Wahlberg nog?). 

Naast Kid Cudi debuteert ook Euphoria-actrice Alexa Demie in deze campagne voor Calvin Klein. Het Nederlandse duo Inez & Vinoodh is verantwoordelijk voor de fotografie.

Zegt Calvin Klein: “In deze nieuwe herfstcampagne zie je hoe hun [Kid Cudi en Alexa Demie] unieke sensualiteit, zelfvertrouwen en speelsheid is vastgelegd. Afzonderlijk vertelt elke scène een verhaal over zelfvertrouwen. Als geheel belichaamt de campagne op kunstzinnige wijze verschillende facetten die impliciet zijn aan het merk Calvin Klein.”

Rapper Kid Cudi (in 1984 geboren als Scott Ramon Seguro Mescudi), bekend van het aanstekelijke Day ’N’ Nite, is voor de gelegenheid flink afgetraind – het wasbordje is jaloersmakend gerimpeld.

De klassieke ontwerpen van Calvin Klein zijn volgens het Amerikaanse merk verbeterd met nieuwe stoffen en opgefriste pasvormen. Kid Cudie etaleert zichzelf in zowel Calvin Klein Underwear als Calvin Klein Jeans. Het merk bezit in de collectie ook brillen en sieraden.