Schuldvrije luxe op je eigen privé-eiland

Door zonne-energie aangedreven en één van de meest duurzame luxe verblijven ter wereld.

De Malediven is niet meer de onontdekte parel of heel origineel misschien, maar toch blijft het tot de verbeelding spreken. De groep kleine eilanden in de Indische Oceaan met z’n heldere water en gematigde klimaat heeft tal van luxe verblijven, maar het Kudadoo Maldives privé-eiland neemt een ander pad richting luxe.

Kudadoo combineert wat 5-sterren trekjes met duurzaamheid. Zo zijn zonnepanelen geïntegreerd in bijna alle gebouwen op het eiland. Zelfs zoveel dat het hele resort van genoeg stroom wordt voorzien. De bungalows die op het water staan hebben handgemaakte en eco-vriendelijke meubels, met een Tasmanian oak houten vloer en je eigen butler.

Die uiteraard niet altijd aanwezig is, zodat je met genoeg privacy kunt genieten van het oneindige vrije uitzicht vanaf je terras.

Wil je toch even sociaal doen, dan loop je in no-time naar de andere kant van het eiland voor het lounge-gedeelte met een groot zwembad, restaurant en meer om je te ontspannen. De enige voorwaarde: de vanafprijs per nacht is een slordige €3.000.

Beeld: Kudadoo Maldives Private Island