Dit is nou een echte Lamzac

lamsac fatboy daily paper

Het woord ‘lamzak’ is een oubollig woord. Je hoort het tegenwoordig niet meer zo vaak, maar ooit was het de beschrijving van mensen die weinig uitvoerden, voor lui die nogal lui van aard waren. Niet bepaald een positief bedoelde term dus. 

Het Amsterdamse merk Daily Paper en het Brabantse designmerk Fatboy hebben het woord lamzak weer op de kaart gezet, en er zelfs een positieve draai aan gegeven

Exact een jaar geleden presenteerden de twee succesvolle merken hun eerste samenwerking: de Lamzac O.

De Lamzac is een mooie, mobiele zomerzetel die zichzelf opblaast (als je hem in de wind zwaait). Je kunt hem overal mee naartoe nemen; opgevouwen zonder lucht erin is het namelijk een pakketje van niets. Hij weegt minder dan een kilo, maar kan zelf een gewicht dragen tot 150 kilo.

Deze Lamzac was een instant succes; de voorraad was in no time uitverkocht. Dus hebben Daily Paper en Fatboy een nieuwe editie geproduceerd, die is vanaf vandaag voorradig. 

lamsac fatboy daily paper

Je kunt hem meenemen naar het strand, de duinen, sportwedstrijden, noem maar op…. Er is een fraaie tote bag waarin je de Lamzac kunt vervoeren. Met een simpele snelle beweging vul je hem met lucht, hij blaast zichzelf op. De Lamsac zit comfortabel en ziet er te gek uit (het motief van de stof is geïnspireerd op Daily Paper’s 2023 Resort-modecollectie).

De Lamzac O is te koop via dailypaperclothing.com en fatboy.com €95