Op zoek naar een cadeau voor je vriendin?

Nyakim Gatwech lanceert in samenwerking met Hunkemöller een collectie waarmee jij ongetwijfeld je vrouw/vriendin blij weet te maken. En ja, jezelf ook.

hunkemoller nyakim gatwech

Afgelopen mei liep Nyakim Gatwech nog als model op de catwalk bij de Hunkemöller-show in de Gashouder te Amsterdam. Nu presenteert ze een lingerie-collectie in samenwerking met dat zelfde Hunkemöller.

De collectie is in warme kleuren gedacht, met spannende verwijzingen naar de corsetjurken die we eerder zagen op de catwalks, bijvoorbeeld bij Burberry. (En die we oorspronkelijk natuurlijk bij dit popcultureel icoon zagen.)

Er is – gelukkig – ook gedacht aan panterprint (wat we óók al zagen op de catwalks), er is een geweldig paarse bodysuit, en er zijn bondage-referenties in het roze en blauwe.

Over de maat hoef je je geen zorgen te maken. Hunkemöller heeft een lekker brede collectie bedacht, met maten tussen XS en XXXL. De cupmaten van de beha’s reiken tot 85G.

Let op: jij en je verloofde moeten nog wel een een enkel weekje geduld hebben. De collectie ligt begin september in de winkel.  

Over Nyakim

hunkemöller nyakim gatwech

Nyakim Gatwech is een Zuid-Soedanees model met een Amerikaans paspoort. Op de vlucht voor de oorlog in Zuid-Soedan belande haar moeder in een vluchtelingkamp in Kenya. Op de tussenstop in het Ethiopische Dima werd Nyakim geboren, als jongste in een gezin met zes kinderen.

Op haar veertiende verruilde ze het vluchtelingenkamp in Kenia voor Amerika, waar ze op – relatief – latere leeftijd, vanuit haar woonplaats Minneapolis, modellenwerk op zich nam. Op televisie zag ze Tyra Banks in America’s Next Top Model, waarna ze dacht: “If she can do it, I can do it.” Aldus geschiedde.

Op dit moment woont Nyakim Gatwech in Los Angeles. Over haar collectie voor Hunkemöller zegt ze: “Ik ben vooral trots dat ik mijn moeder kan bellen om haar te vertellen dat ik zelf een collectie heb ontworpen.”