Ook in Rotterdam een luxe mini-bioscoop

En je kunt er zelfs kiezen welke film je wil zien.

the anything bioscoop

In Wijk bij Duurstede is er al enige tijd een kleine on-demand privé-bioscoop. Deze bioscoop, The (Any)thing genaamd, heeft drie magnifiek ingerichte ruimtes met een beperkt aantal stoelen – een zaal voor vijf personen, twee zalen voor twee personen.

Dit concept breidt nu uit richting Rotterdam. Daar bevindt zich vanaf deze maand een mini-bioscoop in het bekende Hotel New York op de Kop van Zuid.

The (Any)thing is een luxe minibioscoop die je kunt afhuren voor twee personen of een kleine groep. Via een app kies je welke film je wilt zien, in welke zaal en op welk tijdstip. 

In de door jouw geselecteerde zaal kun je ook zelf het licht en de temperatuur bedienen. Er is ook roomservice, een die verder gaat dan alleen maar cola en popcorn (denk: glaasje wijn, borrelhapje, gin-tonic).

Net als in Wijk bij Duurstede minibioscoop in Rotterdam is ontworpen door het Amsterdamse designbureau …,staat. De meubels en accessoires zijn geselecteerd in de nautische stijl van Hotel New York. De naam voor de bioscoop is in dezelfde toon: The Cabin. 

Over de kwaliteit van de zetels zeggen ze bij …,staat: “Sink into our specially designed sofa for the most comfortable experience ever.” Nu alleen nog een goeie film.