New and improved

Een nieuwe editie van ModMod Magazine werd gepresenteerd in een vernieuwde bar aan de Amsterdamse Prinsengracht.

willem de bruin

Bar Prins & Aap aan de Prinsengracht in Amsterdam was deze week de locatie voor de lancering van ModMod’s nieuwste, wederom dubbeldikke coffee table magazine (de eerste van 2024, de vijfde in totaal – we keep on trucking).

Prins & Aap noemt zichzelf overigens een barstro, want er kan gedrinken en gegeten worden. Deze barstro huist in het geweldige designhotel Andaz Amsterdam. De bar(stro) is vorige maand geopend na een heerlijke opfrisbeurt met veel Dutch design en verwijzingen naar de Gouden Eeuw en de stad Amsterdam.

(De naam verwijst enerzijds naar de gracht waaraan het is gevestigd, anderzijds naar de afkorting van Andaz Amsterdam Prinsengracht).

Gasten werden getrakteerd op cocktails samengesteld door het barteam onder leiding van de topbartender Nikos Bakoulis, en muziek door DJ Julian Barry (die overigens later dit jaar een reünie-tour op de agenda heeft staan met Roméo, Nederlands R&B-band van weleer).

ModMod-coverheld Willem de Bruin was er om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen uit handen van ModMod-hoofdredacteuren Willem Baars en Arno Kantelberg. (Check ook Willem de Bruins nieuwe album Spuug van God, bijvoorbeeld op Spotify.)

Strictly by invitation: