ModMod gaat gehuld in een papieren jasje

Het ModMod printmagazine wordt een high-end papieren editie van alles wat de man op z’n best maakt.

Niets gaat boven het gevoel van knisperend papier tussen de vingers — daar zijn ModMod-hoofdredacteur Arno Kantelberg en voormalig JFK-hoofdredacteur Willem Baars van overtuigd. Daarom lanceren zij eind maart de eerste editie van het ModMod printmagazine. Een high-end tijdschrift waarin de man een levensstijl vindt waarbij hij wil horen.

Het ModMod magazine wordt van het kaliber ‘coffee table magazine‘, met dik papier (150 grams binnenwerk), een luxueuze uitstraling en een cover die gaarne in de woonkamer wordt tentoongesteld. Het 228 pagina’s tellende tijdschrift staat vol inspiratie op het gebied van kunst, cultuur, mode, auto’s, architectuur, design, uiterlijke verzorging en accessoires. De inhoud van het ModMod online magazine in een papieren jasje, met extra aandacht voor uitstraling en kwaliteit.

Arno Kantelberg licht toe: “ModMod wordt een bookazine dat de wederopstanding van het papieren tijdschrift zal inluiden. Zoals elke muzikant tegenwoordig een vinyl album uitbrengt, zal ook online lifestyleplatform ModMod vier keer per jaar een collector’s item lanceren.”

De papieren versie van ModMod verschijnt dus vier keer per jaar en de eerste editie wordt eind maart 2023 gelanceerd. Met bijdrages van Pieter van Loon, Andy Tan, Alek Bruessing, Dirk Kikstra, Paul Bakker, Hans van Brakel, Im Yong Fu, Ruud Janssen, Valérie van der Wal, Tanne Gielen, Pim Kokke, Marieke Sibarani, Alex van der Steen, Richard Schreefel, Jorrit Niels, Lisanne Meeder en meer. Houd de ModMod-website in de gaten voor updates en sneak peeks.