Moses Sumney is het nieuwe boegbeeld van Mugler

De singer/songwriter en acteur is het gezicht van de nieuwste Mugler geur voor mannen.

De Amerikaanse singer/songwriter en acteur Moses Frimpong Sumney is door mode- en geurhuis Mugler ingelijfd als ambassadeur voor de meest recente mannengeur. Sumney werd in 1991 in San Bernardino, California (Verenigde Staten) geboren. Inmiddels woont de artiest in Los Angeles.

In zijn muziek combineert hij soul, jazz, art, pop en spoken word. Naast twee solo studio albums en een live album heeft hij met tal van andere artiesten samengewerkt waaronder The Weeknd.

Moses Sumney acteert ook: In de HBO-serie The Idol speelde hij Izaak. Later dit jaar komt een film met hem uit: MaXXXine. Het is een horrorfilm door regisseur Ti West. Het is een vervolg op X uit 2022.

Over de geur

A*men Fantasm is een sensuele gourmand geur met veel amber en is gemaakt door Louise Turner and Jacques Huclier.  “We wilden de sensuele impact van A*Men tot het maximum verbreden door een verslavende mix van cacao en patchoeli te maken. Twee bestanddelen die al jaar en dag in Mugler geuren worden verwerkt en die het DNA van Mugler Fragrances zijn gaan uitmaken,” aldus de parfumeurs.

Over Mugler

Thierry Mugler is begonnen als modeontwerper in 1974, vier jaar later opent hij een boetiek op de Place des Victoires. In 1992 lanceert hij zijn eerste parfum Angel – een megasucces. Zijn modeshows waren happenings waar nog steeds aan gerefereerd wordt. Terecht zoals je hier en hier kunt zien. In 1997 verkoopt hij zijn modehuis aan de Clarins Groep. Sinds 2002 is hij niet meer actief in de modewereld. Mugler is in 2022 overleden. Het resultaat van zijn legendarische samenwerking met muzikant George Michael zie je hier.

Naast A*Men Fantasm for men wordt ook Angel Fantasm for women gelanceerd.  De campagnebeelden voor beide parfums zijn gemaakt door Mert Alas & Marcus Piggott.

Vanaf 24 juni te koop. €120 (100 ml).