Moeder Aarde zorgt voor je

Een nieuw Nederlands huidverzorgingsmerk gelooft in helende werking van de natuur.

Onderhoud
Lekker retro onder de douche
Door Redactie
Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie

Dit nieuwe Nederlandse huidverzorgingsmerk heeft niet de makkelijkst in de mond liggende naam gekozen: Mothr Earth Proof. Maar de routine is wel overzichtelijk. Die bestaat uit vier stappen, gebaseerd op de Japanse manier van huidverzorging. Stap 1 is een Exfoliating Scrub (cleanse), stap 2 een Serum Hyaluron (moisturize), stap 3 een Face Oil Elixer (feed) en stap 4 is de Repair Skin Barrier (repair). 

Mothr Earth Proof is ontwikkeld door Andrea van Reeken-Slee. Zij bracht haar jeugd door op het Belgisch-Limburgse platteland, waar ze de liefde voor de natuur met de paplepel kreeg ingegoten – de heilzame werking van de natuur vormt de basis van haar duurzame skincare merk.

Na een carrière als communicatie- en organisatieadviseur opende Van Reeken-Slee een psychologiepraktijk. Ze combineerde dat werk met studies in de Westerse en Oosterse Geneeskunde (accupunctuur, shiatsu). Haar zoektocht naar echt bevredigende huidverzorging resulteerde vorig jaar in Mothr Earth Proof.

Andrea van Reeken-Slee: “Ik ben enorm onder de indruk van wat natuurlijke ingrediënten voor de huid kunnen doen. Al van jongs af aan heb ik een bijzondere band met de natuur. Het is fascinerend wat zij ons geeft. Zo kwam ik op het idee om een honderd procent natuurlijke skincare-routine te maken.”

De effectiviteit van Mothr Earth Proof zit hem in de opbouw van de vier lagen en de kracht van de zuivere ingrediënten (zonder natuurlijke vulmiddelen). De vier stappen zijn zo krachtig dat ze samen meer dan veertien functies vervullen. Zo functioneert de eerste stap als scrub, detoxer, moisturizer en masker, en het verwijdert vuil uit poriën.

De producten zijn voorzien van puur natuurlijke essentiële oliën die niet alleen een werkzaam effect op de huid hebben, maar ook werken als aromatherapie. Zo brengt venkelolie evenwicht, kamille ontspant, rozemarijn verbetert de concentratie en petit grain en neroli zorgen voor een opgewekte stemming. Daarnaast werken ze als natuurlijk conserveringssysteem voor de vier stappen.

Het 4-stappen skincare ritueel is geschikt voor alle huidtypen, zowel voor mannen als vrouwen. Het maakt de jonge huid ontstekingsvrij en de oudere huid geeft het een jeugdige glow. Een jongere huid kan met de eerste twee stappen uit de voeten. Ben je ouder dan dertig, dan is het raadzaam om het hele ritueel te volgen.

Kost ’t?

  • Stap 1 Scrub & Shine – facial wake-up call (90 gr) € 62,95 
  • Stap 2 Serum Skin Drink met Hyaluron (50 ml) € 79,95 
  • Stap 3 Elixer – Vitamin Bomb (face oil) (25 ml) € 97,95 
  • Stap 4 Repair – forever young – (45 ml) € 129,95
Onderhoud
Lekker retro onder de douche
Door Redactie
Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie